Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Sommarlov 2018

Alla ska få ha ett roligt sommarlov! I sommar finns det massor härliga aktiviteter för alla kommunens barn 6-15 år. Allt du behöver göra är att anmäla dig här. Och det bästa är att allt är gratis.

Ungdom som leker med fotbollar på en fotbollsplan

Foto: Scandinav Bildbyrå

Vad är Sommarlov 2018?

Sommarlov 2018 är ett projekt som erbjuder gratis aktiviteter i Nynäshamns kommun. Det är ett samarbete mellan kommunen, föreningar, företag, biblioteken och UNG fritid. Du har mycket att välja mellan: Konst och sport, läger och utflykter, tävling och bus.

Aktiviteterna finns i Nynäshamn, Ösmo och Sorunda och pågår under sommarens alla veckor. På nästa sida hittar du alla olika aktiviteter, och där kan du välja något som för dig är roligt och passande i tid och plats.

Du hittar alla aktiviteter i rullmeny ovan eller i menyn till vänster.

För vem?

Sommarlov 2018 är för dig som är mellan 6-15 år gammal. Det spelar ingen roll vad du brukar göra och vem du är, det viktiga är att du hittar något du tycker är kul! Nästan allt är anpassat för både nybörjare och erfarna. Ofta delas man in i grupper efter ålder och nivå på plats.

Vad behöver jag?

Nästan ingenting behövs för att vara med. Lunch eller mellanmål ingår om det är längre aktiviteter, och andra grejer som behövs finns på plats. I vissa fall kan det vara bra att ha på sig gympakläder och ha med en vattenflaska. Om du har svårt att ta dig till en aktivitet så ringer du Jakob, kontaktuppgifter finns i rutan längst ned på denna sida.

Hur gör jag?

På nästa sida hittar du alla de roliga aktiviteterna. Det är viktigt att du läser innan du anmäler dig, så att du vet var, när och hur om just din aktivitet. Sedan fyller du i namn, telefonnummer och liknande. När du trycker skicka så går din anmälan till de som har aktiviteten. De kontaktar dig så snart de kan för att meddela om du kan delta eller står i reserv.

Sidan granskad 2018-11-14

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp