Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Kulturveckan

Nynäshamns kulturvecka är sedan 2011 ett återkommande evenemang. Nynäshamns kommun startade kulturveckan i syfte att marknadsföra kulturarrangörer och kulturaktiviteter.

Målet med Nynäshamns kulturvecka är att få flera av kommunens invånare att upptäcka och använda kulturen, då kultur i form av konst, musik och dans med mera är välgörande för hälsan.

Kommunen samordnar

Nynäshamns kommun skapar förutsättningar för kulturveckan genom att samordna aktiviteterna och marknadsföra aktiviteterna under veckorna.

Kommunen betalar för projektledare och marknadsföring. De aktiviteter som sker under veckan finansierar och ansvarar kulturarrangörerna för.

Bygger på lokalt deltagande

Kulturveckan har hittills varit årligen återkommande och planen är att fortsätta med det. Kulturveckan bygger på att kulturarrangörerna vill vara med och förhoppningen är att fler kommuninvånare, föreningar och kulturorganisationer vill vara deltaktiga.

Så här anmäler du dig till kulturveckan 2017

Redan nu kan du anmäla intresse för att vara en av arrangörerna 2017. Fyll bara i intresseanmälan nedan så kommer vi att kontakta dig.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Agneta Ström-Granlund, chef för kultur och fritid på Nynäshamns kommun. Se under rubriken Kontakt för kontaktuppgifter.  

Sidan granskad 2017-10-04
Sidansvarig: Åsa Eriksson

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp