Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Information om risker kopplat till pågående torka

Här har vi samlat information om konsekvenskerna av det torra vädret. Länkar till mer information om:

Kulturveckan

Kulturveckan i Nynäshamn är ett färgsprakande evenemang, med massor av spännande aktiviteter. Under en hel vecka i oktober samlas Nynäshamns kulturliv och erbjuder besökarna nya intressanta upplevelser inom bland annat dans, musik, konst och teater.

Bilden föreställer en musikkonsert

Foto: Scandinav Bildbyrå

Kulturveckan i Nynäshamn är ett inspirerande och färgsprakande evenemang, med massor av spännande aktiviteter. Under en hel vecka i oktober samlas Nynäshamns kulturliv och erbjuder besökarna nya intressanta upplevelser inom bland annat dans, musik, konst och teater. Nya oväntade intryck varvas med möjligheter till gemenskap i ett kulturellt sammanhang.

Kulturveckan är en årligen återkommande händelse. Målsättningen är att presentera kulturarrangörer och aktiviteter för kommunens invånare och turister och bidra till ett rikare kulturliv.

Här nedan följer ett axplock från 2018 års Kulturvecka

Kulturfest á la klassiska ”Storpub"

Det blir en magisk afton den 12/10 med framträdanden från kvällens handplockade ” All Star Band” - med lokala gästartister, god mat och dryck fram till småtimmarna…Kvällen kommer inramas av nostalgi och påminna besökarna om 80 och 90-talets Storpub på ”Folkan”.

Kultur för de yngre

Barnkulturdagen den 6/10 är helt utformad för KVs yngsta besökare. Det blir musik och teater med Babblarna, möjlighet att testa dans, måleri och schack.
Det finns något för alla och en chans för alla barn att vidga vyerna och kanske hitta sitt egna kulturuttryck.

Föreningsdagen

Ta chansen att utforska Nynäshamns rika föreningsliv på Folkets hus den 7 oktober. Deltagande föreningar presenterar sina verksamheter - så ta chansen att kanske hitta en ny hobby och nya vänner. Dagen arrangeras tillsammans med ABF Södertörn och besökarna kommer även kunna avnjuta ett framträdande av Nynäshamn Kammarkör under ledning av Karl Nicklas Gustavsson.

Arrangeras av Nynäshamns kommun

Kulturveckan arrangeras, samordnas och marknadsförs av Nynäshamns kommuns kultur- och fritidsförvaltning. Vill du veta mer eller kanske delta som aktör hittar du kontaktuppgifter i kontaktrutan längre ned på sidan.

Sidan granskad 2018-06-28
Sidansvarig: Åsa Eriksson

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp