Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Höstlovsaktiviteter 2018

På den här sidan hittar du information om alla höstlovsaktiviteter. Missa inte att anmäla dig till Cirkus Cirkör!

Foto: Scandinav Bildbyrå

Höstlovet är över

Höstlovet är nu över. Vi tackar alla deltagare och medarbetare som varit en del av höstlovet i Nynäshamns kommun detta år. Informationen om höstlovet 2018 kommer bevaras en tid.

 

Vad är Höstlov 2018?

Höstlov 2018 är ett projekt som erbjuder gratis aktiviteter i Nynäshamns kommun. Det är ett samarbete mellan kommunen, föreningar, företag, biblioteken och UNG fritid. Du har mycket att välja mellan: Massor av sporter att testa, bio och teater att titta på, lego att bygga och mycket mycket mer. Och just det, självaste Cirkus Cirkör kommer och håller workshops i Gröndallshallen!

Aktiviteterna finns i Nynäshamn, Ösmo och Sorunda. På nästa sida hittar du alla olika aktiviteter, och där kan du välja något som för dig är roligt och passande i tid och plats.

Du hittar alla aktiviteter i rullmenyn ovan eller menyn till vänster. På telefon trycker du på meny-ikonen uppe till vänster och på plusset bredvid Höstlovsaktiviteter 2018.

För vem?

Höstlovet är för alla barn och unga ålder 6-15 år. Det spelar ingen roll vad du brukar göra och vem du är, det viktiga är att du hittar något du tycker är kul!Sporten är anpassad för både nybörjare och erfarna. Ofta delas man in i grupper efter ålder och nivå på plats.

Hur gör jag?

På de andra sidorna hittar du alla de roliga aktiviteterna. Du kan också se dem listade i foldern, som finns som pdf här nedan.

Det är viktigt att du läser först så att du vet var, när och hur om just din aktivitet. I vissa aktiviteter (såsom Cirkus Cirkör) behöver man anmäla sig innan, men i många fall är det drop-in.

Sidan granskad 2019-01-17

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp