Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Regler för Solöns konstlotteri

Här följer reglerna i helhet för kontslotteriet

Gå med i lotteriet

För att anmäla ditt deltagande i konstlotteriet använder du blanketten "Anmälan till konstlotteriet".

När du anmäler dig till konstlotteriet medger du samtidigt Solön rätten att dra 480 kronor på din lön, 240 kronor i mars och 240 kronor i september. Vid anmälan senare än februari sker löneavdraget snarast möjligt efter att anmälan kommit in. Hela avgiften på 480 kronor måste vara inbetald senast 31/12 för att du ska ha rätt att delta i utlottningen av årets inköpta konst, vilket brukar ske i mars året efter. Du är med i lotteriet löpande tills att du hör av dig om att du inte längre vill delta.

ur lotteriet

Vill du upphöra att vara med i lotteriet måste du anmäla det till solon@nynashamn.se. Du bör säga till senast i december för att avdraget på din lön ska hinna upphöra nästa år. Inbetald avgift och gjorda avdrag återbetalas inte.

Inbjudan till middag och konstutlottning

Till utlottningen kommer en särskild inbjudan som publiceras på Solöns sida på intranätet. Håll utkik i januari-februari. Vid anmälan till middagen ger du tillstånd för Solön att dra middagsavgiften på din lön.

Avslutad anställning

Om du avslutar din anställning i kommunen under året har du givetvis fortfarande rätt att delta i den kommande utlottningen om du betalt in dina 480 kronor eftersom du är medlem året ut.

Pensionärsmedlem

Som pensionär måste du vara medlem i personalföreningen Solön och betala en årlig medlemsavgift för att kunna delta i konstlotteriet. Medlemsavgiften är för närvarande 100 kronor om året. Du måste aktivt ansöka om medlemskap i Solön för att kvarstå som medlem efter pensioneringen. Mer information och ansökningsblankett finner du här. Länka

Det bästa är att ansöka om pensionärsmedlemskap i Solön innan eller i samband med att du går i pension. Din ansökan måste ha kommit sekretariatet tillhanda senast 12 månader efter pensionsdatumet. Därefter går det inte längre att ansöka om vare sig medlemskap i Solön eller om deltagande i konstlotteriet igen. Läs mer om medlemskap för pensionär.

För att delta i konstlotteriet som pensionärsmedlem, betalar du in 240 kronor i mars och september, eller 480 kronor senast i 31 december till Solöns PG 140908-5 eller Swisch 123 209 0017. Glöm inte att skriva ditt namn och Konstlotteri på inbetalningen.

Sidan granskad 2019-08-16

Sidansvarig:

Om webbplatsen

Webbkarta över hela webbplatsen

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.

» Läs mer om cookies (kakor)

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp