Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Bli utförare av daglig verksamhet

Nynäshamns kommun tillämpar valfrihet inom daglig verksamhet, enligt lagen om valfrihetssystem. Här finns information till dig som är eller vill bli utförare.

Syftet med valfriheten är att genom kvalitetsbaserad konkurrens ge brukaren större inflytande över den dagliga verksamheten.

För att bli utförare behöver ditt företag fylla i en så kallad utförarpresentationPDF. I presentationen ska det tydligt framgå vilket utbud av service- och omvårdnadstjänster som ni kan utföra. Glöm inte att profilera dig med företagets logotyp eller bild. Utförarpresentationen skickar du till socialförvaltningen på kommunen.

Ersättning för utförd tid

Ni får ersättning för utförd tid hos brukaren i enlighet med beställning och fastställt timpris från den dag insatserna påbörjas. Till utförd tid räknas även tid för upprättande av genomförandeplan och för kontaktmannens specifika uppdrag.

Kommunen följer upp

Kommunen kommer regelbundet följa upp och utvärdera er verksamhet. Till exempel kollas att utförarna följer lagar och förordningar och att de uppfyller de kvalitetskrav som kommunen fastställt. Uppföljningen sker bland annat genom tillsynsbesök, intervjuer och enkäter.

Så här går det till

För att utföra daglig verksamhet i Nynäshamns kommun ska du bland annat ha F-skattsedel. På valfrihetswebbens webbplats finner du förfrågningsunderlaget och blankett för ansökan. Förfrågningsunderlaget hittar du även till höger på den här sidan.

Sidan granskad 2016-04-07
Sidansvarig: Marie Eriksson

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp