Lyssna på sidan Lyssna

Daglig verksamhet

Daglig verksamhet är till för dig som har ett funktionshinder och som behöver en meningsfull sysselsättning. Vill du ansöka om daglig verksamhet kontaktar du en LSS-handläggare.

Horisontens dagliga verksamhet

Horisontens dagliga verksamhet ligger i Stora Vika. Här erbjuds deltagarna datakommunikation, musik, rörelse, skapande verksamhet, utomhusvistelser och sinnesupplevelser. Andra friskvårdsaktiviteter som erbjuds är bad, taktil stimulans och gympa.

» Hitta till Horisontenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Leveransgruppen

Leveransgruppen är en daglig verksamhet i Nynäshamns tätort som arbetar främst inom media och leveranser. De tar även emot beställningar och levererar förbrukningsmaterial och kontorsvaror inom kommunen. Leveransgruppen erbjuds även kulturella aktiviteter som teater och friskvårdsaktiviteter i form av promenader, taktil stimulans, bad och gympa.

» Hitta till Leveransgruppen länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Nickstadalens dagliga verksamhet

Nickstadalen är en daglig verksamhet för personer med funktionshinder som ligger i Nynäshamns tätort. Här erbjuder vi legoarbete, gräsklippning och ogräsrensning och återvinning. På Nickstadalen finns det även en musikgrupp och teatergrupp. Vi erbjuder även friskvårdsaktiviteter som exempelvis promenader, taktil stimulans, bad och gympa.

» Hitta till Nickstadalenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Utegruppen och utflyttad verksamhet

Utflyttad verksamhets och utegruppens dagliga verksamheter sker på olika arbetsplatser i samhället tillsammans med en arbetshandledare eller arbetsplatsens egen personal. Utflyttad verksamhet innebär att arbetet sker tillsammans med en arbetsplats egen personal. I båda grupperna erbjuds även friskvårdsaktiviteter som promenad, bad, gympa samt taktil stimulering.

» Hitta till Utegruppen oh Utflyttad verksamhetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bli utförare av daglig verksamhet

Nynäshamns kommun tillämpar valfrihet inom daglig verksamhet, enligt lagen om valfrihetssystem, LOV. På Valfrihetswebbens webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finner du förfrågningsunderlaget och ansökningsblankett.

För att bli en utförare behöver du fylla i en så kallad utförarpresentationPDF som skickas tillbaka till kommunen. I presentationen ska du exempelvis presentera företagets inriktning och företagets personal och kompetens.

Sidan granskad 2020-01-09

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp