Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Boka studiebesök på Ungdomsmottagningen

Här kan du som lärare boka studiebesök till ungdomsmottagningen för skolklasser i årskurs 8. Alla elever i årskurs 8 har rätt till ett besök till ungdomsmottagningen. Syftet med besöket är att eleverna får information om vad en ungdomsmottagning är och vilken hjälp ungdomar kan få där. Vi informerar eleverna om sexuell och psykosocial hälsa samt besvarar de frågor som eleverna har.

Du bokar in en halv klass per tid med cirka 15 elever i varje grupp. Det ska vara könsblandade grupper. Ange vilken grupp du bokar. Det går att boka tider löpande under hela läsåret på onsdagar och torsdagar. Vi fyller på tider eftersom.

OBS! Då det är få ordinarie tider kvar och knapp tid på terminen så går det nu bra att mejla för andra tider:  karin.tegnerud@nynashamn.se 

Du bokar in en halv klass per tid med cirka 15 elever i varje grupp. Det ska vara könsblandade grupper. Ange vilken grupp du bokar.
Mentors kontaktuppgifter *
User informationVälj de alternativa datum ni önskar komma på studiebesök. Vi återkopplar via mejl när bokningen är bekräftad.  *
Multiple selectionSidan granskad 2018-05-11
Sidansvarig: Fredrik Nordensson

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp