Lyssna på sidan Lyssna
  • Etableringscentrum

Etableringscentrum

Etableringscentrum är ett projekt för att få fler nyanlända snabbare ut i egen försörjning. Etableringscentrum förbereder nyanlända personer inför arbete eller studier och stöttar i kontakten med arbetsgivare.

Etableringscentrums målgrupp

Projektets målgrupp är individer från Arbetsförmedlingens etableringsprogram/uppdrag. Det är utomeuropeiskt födda personer mellan 20–64 år. Projektet tar emot deltagare inskrivna i etableringen, deltagare som idag befinner sig i jobb- och utvecklingsgarantin eller är inskrivna på kommunernas socialförvaltningar.

Om Etableringscentrum

Etableringscentrum startade under våren 2018 och pågår fram till mars 2021. Tanken är att Etableringscentrum i Nynäshamn under denna tid ska arbeta med upp till 150 deltagare.

Projektet genomförs av de tre kommunerna Nynäshamn, Haninge och Tyresö tillsammans med Arbetsförmedlingen och medfinansieras av Europeiska socialfonden. Projektet består av tre stycken Etableringscentrum.

Är du arbetsgivare?

Vi vill förenkla för dig som arbetsgivare att hitta rätt kompetens. Vi på Etableringscentrum ger aktivt stöd till dig, din personal och er nya medarbetare under praktik eller introduktion inför anställning.

Hör av dig till arbetsmarknadskonsulent Anneli Sada, telefon 08-520 681 21 eller via e-post: anneli.sada@nynashamn.se.

Hitta hit

Sidan granskad 2020-01-17

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Dekorationsikon för besökadress

Stadshusplatsen 1

Dekorationsikon för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp