Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Sjöströms hemservice AB

Sjöströms Hemservice AB bygger på kvalité, kompetens och kontinuitet, vi har stor erfarenhet av att hjälpa och vårda människor i deras hemmiljö.

Inom vår hemtjänst erbjuder vi vård- och omsorgsinsatser samt serviceinsatser i form av tvätt, städning, inköp eller följa med på promenader. Vi finns, för närvarande, enbart i Nynäshamn.
 
Sjöströms Hemservice AB driver även hemsjukvård i Nynäshamn, Södertälje, City och Täby. Vår ambition är att hemsjukvården och hemtjänsten ska ha ett nära samarbete kring den enskilde individen. Vi är måna om att du som brukare ska få den bästa möjliga omvårdnad och service med att få inblandade för god kontinuitet och kvalitet.
 
Det går lätt och snabbt att bli brukare hos oss. Om du önskar få hjälp i hemmet tar du kontakt med din biståndshandläggare som ansvarar för området där du bor.
 
Sjöströms Hemservice AB är lokaliserad på sjukhuset i Nynäshamns centrum och vi är tillgängliga för dig alla dagar mellan 07.00-22.00.
 
Du är varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor eller för att boka ett hembesök.

Personal och kompetens

Vi har utbildade undersköterskor och vårdbiträden som har erfarenhet av äldreomsorg samt fysisk och psykisk ohälsa, I företaget finns även sjuksköterskor som kan bistå med rådgivning vid behov. Hemservice AB är engagerade i personalens välmående och har sedan flera år tillbaka tecknat kollektivavtal.

Geografiskt område

Hela Nynäshamn kommun.

Tilläggstjänster

Våra tilläggstjänster omfattar allt från stor/enklare städning, fönsterputs, inköp, tvätt, och beredande av måltider, skötsel av ditt husdjur, snöskottning med mera.Sidan granskad 2019-03-19

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp