Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Nynäshamns kommunala hemtjänst

Nynäshamns kommunala hemtjänst är en verksamhet inom vård och omsorg, som bedrivs i kommunens egen regi och vänder sig till brukare i hela kommunen.

Hemtjänstverksamheten i Nynäshamns kommun bygger på hög kompetens, gott bemötande och god serviceanda. Vi har kompetens inom omvårdnad, demens och funktionsbevarande arbetssätt. Varje dag vill vi sätta människan i centrum och utgå från brukarens behov och önskemål. Vi har tillgängliga gruppchefer, utsedda kontaktpersoner till varje brukare/anhöriga vid introduktion.

Målet med verksamheten är nöjda brukare, kontinuitet, välbefinnande och självbestämmande.

Anna Moruritsen och Jenny Olsson

Anna Mouritsen och Jenny Olsson.

Personal och kompetens

Antalet anställda i hemtjänsten uppgår till cirka 80 medarbetare. Alla medarbetare i Nynäshamns hemtjänst är utbildade undersköterskor eller vårdbiträden som erbjuds fortlöpande vidareutbildning. Hemtjänsten har även ett särskilt utbildat team som arbetar med bland annat personer med demenssjukdom och psykiska problem. Den kommunala hemtjänsten har en underleverantör på tvättinsatsen.

Geografiskt område

Nynäshamns kommunala hemtjänst är verksam i hela kommunen. Vi har två grupper; stad som arbetar i centrala Nynäshamn och land som arbetar i resten av kommunen.

Vi har även en nattpatrull som är verksamma i hela kommunen. Om du har hjälp nattetid är det vår nattpatrull som kommer oavsett vilken utförare du har dagtid.

Tilläggstjänster

Kommunen tillhandahåller inga tilläggstjänster.

Sidan granskad 2020-01-31

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp