Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Norbergs Omsorg & Service

Norbergs Omsorg & Service är ett litet företag som erbjuder hemtjänst till äldre och funktionshindrade samt tjänster för husarbete.

Vi har många års erfarenhet av hemtjänst och våra ledord är kontinuitet, kvalitet och respektfullt bemötande. Våra medarbetare är erfarna och har hög kompetens och bemöter dig alltid med stor respekt, då det är vi som är gäster i ditt hem. Vi lägger ytterligare vikt på att öka kompetensen när det gäller bemötande och klädval vid mötet med brukare som har demenssjukdomar. Vi försöker också tillgodose brukare som har ett annat språkbehov än svenska.  

Vår vision är att skapa daglig trygghet för brukare, närstående och medarbetare.

För brukare

Att känna daglig trygghet för dig som brukare skapar vi genom god kontinuitet och hög kvalitet. Du får en kontaktperson som lär känna dig och hjälper dig på bästa sätt utifrån dina behov och önskemål. Du och din kontaktperson gör tillsammans en genomförandeplan inom två veckor efter att vi startat upp hjälpen hos dig. Vi kommer att ordna olika träffar för dig som brukare exempelvis sill-lunch till midsommar och julbord.

För närstående

Att känna daglig trygghet för närstående skapar vi genom personlig kontakt och information samt anhörigträffar med olika teman exempelvis inom demens, vård i livets slutskede, matvanor med mera. Du kan alltid nå oss via telefon.

För medarbetare

Att känna daglig trygghet för medarbetaren skapar vi genom goda anställningsförhållanden, god gemenskap och delaktighet i verksamheten.

Personal och kompetens

Våra medarbetare är utbildade vårdbiträden och undersköterskor eller har likvärdiga utbildningar samt erfarenhet av hemtjänst. Vi kommer att anställa medarbetare utifrån de tjänster och kompetensområden som efterfrågas. Medarbetarna får regelbunden kompetensutveckling exempelvis inom kost, demensutbildning, ergonomi med mera. Vi strävar efter att våra medarbetare har ett gott miljötänkande och att medarbetarna inte bör använda parfymerade produkter på grund av astma och allergier hos brukarna.

Norbergs Omsorg & Service är ett litet företag som erbjuder hemtjänst till äldre och funktionshindrade samt tjänster för husarbete. Våra medarbetare har fotolegitimationer och namnbrickor samt arbetskläder för allas säkerhet.

Geografiskt område

Nynäshamns kommun.

Tilläggstjänster

Matlagning, ledsagning till post och bank, sjukhus, tvätt, städ, inköp, sällskap i hemmet, fönsterputs, gräsklippning med mera.

Sidan granskad 2019-12-16

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp