Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Hemtjänst

Du som har behov av hemtjänst får välja vem som ska komma hem till dig och utföra dessa tjänster. Du kan enbart välja mellan utförare som är godkända av kommunen eller kommunens egen hemtjänst.

Du väljer vem som ska utföra hemtjänsten

För att du ska kunna bo kvar hemma och känna dig trygg i din vardag kan du få hemtjänst. Det kan vara allt ifrån servicetjänster några timmar per månad till omfattande omvårdnad med insatser flera gånger per dygn. När du fått beslut om hemtjänst väljer du den utförare du vill ha. I menyn nedan ser du vilka utförare som är godkända just nu.

Om du inte vill välja tilldelas du en utförare enligt en turordningslista. Om du inte är nöjd med din utförare är det enkelt att byta.

Du hittar information om alla utförare här på webbplatsen och hos din biståndshandläggare. När du har valt utförare fyller du i en valblankettPDF som du skickar till kommunen eller lämnar till din biståndshandläggare.

Vad kostar det?

Det är samma avgift oavsett om du väljer en privat eller kommunal utförare. En privat utförare kan erbjuda tilläggstjänster. Nynäshamns kommun ansvarar inte för tilläggstjänsterna och de ingår inte heller i ditt biståndsbeslut. Utföraren tar själv ut en kostnad för extratjänsten och du betalar direkt till dom.

Sidan granskad 2018-05-17
Sidansvarig: Marie Eriksson

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp