Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Rosengården

Rosengården är ett vård- och omsorgsboende i centrala Nynäshamn med 102 lägenheter. Rosengården har också en lunchrestaurang som är öppen för allmänheten.

Rosengårdens rosträdgård.

Rosengårdens rosträdgård.

Rosengården byggdes 1970, byggdes till i mitten av 90-talet och 2001 gjordes en större renovering. I Rosengårdens trädgård sitter gärna de boende på sommaren.

Rosengården är indelat i nio boendegrupper. I varje grupp finns en gruppchef som ansvarar för att det dagliga arbetet utförs med god kvalitet.

Trygghet och personal

På Rosengården finns personal tillgänglig dygnet runt och det finns tillgång till sjuksköterska på dagtid och läkare vid behov. Arbetsterapeut och sjukgymnast finns på plats vissa dagar och tider.

Varje boende får en individuellt anpassad vårdplan och genomförandeplan. Varje boende har en kontaktperson som tillsammans med de boende planerar och ansvarar för att du får rätt stöd och hjälp.

Aktiviteter

Det anordnas mycket aktiviteter på Rosengården, till exempel utflykter, högläsning, musikstunder och utomhusaktiviteter. På Rosengården ligger också Äldrecentrum som är en mötesplats för kommunens äldre.

Hitta hit

Sidan granskad 2020-02-14

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp