Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Rosengården

Rosengården är ett vård- och omsorgsboende i centrala Nynäshamn med 102 lägenheter. Rosengården har en lunchrestaurang som är öppen för allmänheten.

Rosengårdens rosträdgård.

Rosengårdens rosträdgård.

Rosengården byggdes 1970, byggdes till i mitten av 90-talet och 2001 gjordes en större renovering. I Rosengårdens trädgård sitter vi gärna på sommaren.

Rosengården är indelat i nio boendegrupper. Varje grupp har en gruppchef som ansvarar för att det dagliga arbetet utförs med god kvalitet.

Trygghet och personal

På Rosengården finns det personal dygnet runt och vi har tillgång till sjuksköterska på dagtid och läkare vid behov. Arbetsterapeut och sjukgymnast finns på plats vissa dagar och tider.

Varje boende får en individuellt anpassad vårdplan och genomförandeplan. När du flyttar in på Rosengården får du en kontaktperson som tillsammans med dig planerar så att du får rätt stöd och hjälp.

Aktiviteter

Vi har mycket aktiviteter på Rosengården som till exempel utflykter, högläsning, musikstunder och utomhusaktiviteter. På Rosengården ligger också Äldrecentrum som är en mötesplats för kommunens äldre.

Hitta hit

Sidan granskad 2020-04-16

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp