Dekorationsikon för funktionen lyssna på webbplatsen

2018-04-26

Trehörningens gruppbostad och Horisontens dagliga verksamhet flyttar

Socialnämnden har på sitt sammanträde i april 2018 beslutat om nya lokaler för Trehörningens gruppbostad och Horisontens dagliga verksamhet. Detta på grund av att kontraktet på Södra Flygeln löper ut.

Avtalet på Södra Flygelns går ut 30 september.

Kontraktet för Södra Flygeln där Trehörningens gruppbostad och Horisontens dagliga verksamhet har sina lokaler löper ut den 30 september 2018. Detta innebär att båda verksamheterna behöver flytta till nya lokaler.

Ersättningslokaler för Trehörningen

Trehörningens gruppbostad ska flytta till tillfälliga ersättningslokaler på Rosengårdens vård- och omsorgsboende. Idag utnyttjas lokalerna av dagverksamheten och korttidsplatser och är en separat del av Rosengårdens byggnad med egen ingång och uteplats. Lokalerna är inte i behov av ombyggnad för anpassning till målgruppen på gruppbostaden.

Flytten från Södra Flygeln till lokalerna på Rosengården kommer ske under september 2018. En ny permanent lösning för gruppbostaden planeras vid fastigheten Humlan 10. Detta kommer ske antingen genom om- eller nybyggnation.

Ersättningslokaler för Horisonten

Horisontens dagliga verksamhet kommer att flytta till en ersättningslokal i delar av Stora Vika skola. Skolans lokaler i Stora Vika är idag tomställda och har gott om plats. Det finns också goda möjligheter till utevistelse i anslutning till lokalen. Ett mindre anpassningsarbete och underhåll krävs i lokalerna i Stora Vika innan flytten kan genomföras.

Text: Marie Eriksson

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2018-04-26

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Dekorationsikon för besökadress

Stadshusplatsen 1

Dekorationsikon för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp