Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

2020-04-21

Årets kryssningssäsong framflyttad

Den internationella kryssningssäsongen i Stockholms hamnar och Östersjön är för närvarande framflyttad på grund av covid-19. Det skriver Stockholms Hamnar, som ansvarar för kryssningsfartygen i bland annat Nynäshamn, på sin webbplats.

Stockholm Hamnar skriver även att ”rederierna följer utvecklingen och avbokningar kommer in löpande efterhand som rekommendationer och regelverk uppdateras. I princip alla kryssningsrederier har ställt in sina kryssningar till Stockholm och Nynäshamn till månadsskiftet maj/juni eller i slutet av juni”.

- Det är tråkigt att kryssningsfartygen inte kan komma till Nynäshamn då de innebär stora möjligheter för lokala näringslivet. Men säkerheten måste självklart komma i första hand och vi är tacksamma för att kryssningsbranschen tar ansvar. Vi följer utvecklingen och Nynäshamns besökscenter informerar kontinuerligt på sin Facebooksida I love Nynäshamnlänk till annan webbplats när anlöp ställs in, säger Nynäshamns kommuns tillväxtstrateg Nina Munters.

För mer information

På Stockholms Hamnars webbplats finns mer information om årets kryssningssäsonglänk till annan webbplats. Om du har frågor kan du även kontakta Kristina Stugholm på Nynäshamns besökscenter: 08-520 737 04, kristina.stugholm@nynashamn.se och tillväxtstrateg Nina Munters: 08-520 737 02, nina.munters@nynashamn.se

Text: Åsa Ericsson

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2020-04-21

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp