Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

2020-01-14

Utveckla ditt företag med hjälp av ekosystemtjänster och grön marknadsföring!

Vill du bidra till hållbar utveckling i Skärgården? Det gillar vi och vill uppmuntra. Vi vill därför erbjuda dig stöd i din fortsatta affärsutveckling.

I erbjudandet, som är gratis, ingår en innovationsworkshop och två uppföljande coachingtillfällen via telefon ledda av erfarna process- och innovationsledare från Coinnovate. Stödet möjliggörs genom Havs och Vattenmyndighetens projekt Tre Skärgårdar. (Se länkar under rubriken Länkar.)

Den inledande workshopen är den 11 februari kl 16.30-19 på Nynäsgården på Telegrafgatan 41 i Nynäshamn. Under mötet presenteras några exempel på affärsmöjligheter som lämpar sig för skärgårdsmiljöer och som både kan bidra till en försörjning och en bättre havs- och skärgårdsmiljö. Kanske kan någon av dessa möjligheter vara det som får ditt företag att lyfta ytterligare?

Under workshopen ges alla deltagare en möjlighet att beskriva sin nuvarande verksamhet och tankar om fortsatt utveckling. Vi hjälps åt att komma med förslag på hur du kan ta nästa steg. Dessutom får du konkreta tips, råd och verktyg av våra innovationscoacher. Det kan röra sig om allt ifrån möjligheter till finansiering till hur man kan göra kundundersökningar och hur man bygger ett vasst team.

Med dig från mötet kommer du ha en ökad kunskap om vad ekosystemtjänster är och hur man med en annan profilering kan locka nya kunder och besökare. Du kommer dessutom ha stärkt din vilja, lust och kunskap för att ta nästa steg. Med dig kommer du också ha en konkret handlingsplan för det fortsatta arbetet. Kanske har du även hittat nya samarbetspartners.

Låter detta intressant? Gör en intresseanmälan via länken Inbjudan och anmälan nedan. För att kunna ge så konkret stöd och hjälp som möjligt under workshopen ser vi gärna att du i intresseanmälan skriver några rader om var du står nu, vad du ser som nästa steg och vilka frågor du har.

Varmt välkomna!

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2020-01-14

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp