Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

2019-10-10

Inbjudan till Tematräff 12 november ”Hållbart företagande”

Kan ditt företag bli mer hållbart? Kan du till och med tjäna pengar och stärka kundernas förtroende för ditt företag genom att arbeta mer hållbart?

Scandinav Bildbyrå/Josefine Engström

Välkommen till en kväll med temat Hållbart Företagande!

Ta chansen att lyssna på en inspirerande föreläsning av Gustav Stenbeck, tidigare hållbarhetschef åt Petter Stordalen och Nordic Choice Hotels. Numera entreprenör och investerare nischad på hållbara affärer. Gustav kommer att tala om hållbart företagande med siktet inställt på vinst för både verksamhet och miljö. Han kastar nytt ljus över framtidens företagskombination, business och hållbarhet, med stort engagemang och professionalism.

Under kvällen kan ni också träffa Coacher för Energi och Klimat och diskutera hur det blir lönsamt för er att minska er energianvändning.

Vi lyfter några lokala goda exempel som får presentera sina resor mot ett mer hållbart företagande. Visste du till exempel att Värmevärden i Nynäshamn investerat i en ny vattenbehandlingsanläggning som sparar åtgången för halva Nynäshamns fjärrvärmenät, samt dricksvatten motsvarande årsbehovet för ca 600 villor? Eller varför Ösmo Plantshop investerat i solpaneler och pelletskamin för el och uppvärmning? Eller att Norra Outdoor, ett lokalt varumärke från Nynäshamn skapar ärliga, okomplicerade och funktionella produkter från noggrant utvalda och hållbara material?

Självklart finns det tid för mingel och vi bjuder också på en matig macka. Välkommen! Träffen presenteras av Coacher för Energi och Klimat, Tillväxtavdelningen på Nynäshamns kommun, Stadskärneföreningen Nynäshamn och Företagarna Nynäshamn.

Jobbar du inom eller med hållbarhetsfrågor?

Jobbar du inom eller med hållbarhetsfrågor och vill dela med dig av dina erfarenheter eller skapa relationer inom hållbart företagande så finns det möjlighet till ett eget mingelbord på plats under kvällen? Hör i så fall av dig till Janet. Kontaktuppgifter finns under rubriken Kontakt.

Tid och plats

12 november, klockan 18.-20.15 på Skärgårdshotellet
Adress: Kaptensgatan 2, Nynäshamn
Länk till kartalänk till annan webbplats

Program

18.00 Smörgås/Wrap och mingel
18.30 Välkomna
18.35 Inspirationsföreläsning av Gustav Stenbeck, hållbarhetschef
19.15 Erfarenheter från lokala företagare
19.40 Energirådgivning utifrån ditt företags behov
19.50 Frågor och avslutande mingel
20:15 Tack för ikväll

Anmälan

Anmäl dig och din kollega via forumläret nedan, senast den 7 november.

Logo för Europeiska Unionen

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2019-10-25

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp