Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

2019-10-08

Hjälp oss att bli bättre på att hjälpa dig!

Hej företagare! Vi, Nynäshamns kommun, behöver din hjälp för att få reda på om den kommunikation som skickas ut av oss är lätt eller svår att förstå. Vi behöver det till det förbättringsarbete vi gör i kommunorganisationen, där vi nu sätter företagen i fokus.

Foto: Scandinav/Bodil Johansson

Vi vill använda oss av små filmer med korta intervjuer med företagare, där vi ställer frågor kring hur enkelt (eller inte) det är att förstå den kommunikation som kommer ut från ”kommunhuset”. Vi tänker oss att fokus ligger på våra myndighetsområden så som ansökan om bygglov, regler vid upphandlingar, avgifter vid tillsyn och så vidare. Filmerna kommer bara att visas internt i kommunorganisationen.

FILMIDÉ
I filmerna med företagarna möter vi ett antal olika personer per film. Till dem ställer vi frågor om hur de upplever kommunens aktivitet och hjälp i deras ärenden. Vilka utmaningar de har stött på i ansökningsprocesser eller kontakt med kommunen.

Det är inget krav att du som företagare har/har haft en ansökan eller avtal med oss utan det viktiga är diskussionerna och inspel på hur vi kommunicerar och bemöter dig.

Det kommer inte att betalas ut något arvode till de som deltar men vi hoppas att ni vill ge oss en timme av er tid för att hjälpa oss att bli bättre att hjälpa er. Självklart kommer vi ut till dig/er, ni behöver inte ta er någonstans.

Vi skulle gärna vilja komma igång med filmning direkt, så om det finns intresse kontakta oss idag!

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2019-10-09

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp