Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

2019-04-16

Företagsbesök hos trio i reklam- och tryckbranschen

Vi begav vi oss till Mix Grafiska, Paulins Projekt och The Brand Studio som delar lokal på Hammarhagsvägen för att få veta mer hur denna företagstrio byggt upp sitt lyckosamma samarbete.

Från vänster: Mats Hägg från MIX Grafiska, Håkan Svanberg (M) från Nynäshamns kommun, Mikael Neidenmark från MIX Grafiska, Harry Bouveng (M) från Nynäshamns kommun, Paulin Sunesson från Paulins Projekt, Jonas Karlsson och Daniel Adborn (L) från Nynäshamns kommun samt Jenny Mattsson från The Brand Studio.

Vi mötte fyra engagerade företagare – Mats Hägg och Mikael Neidenmark från MiX Grafiska, Paulin Sunesson från Paulins Projekt och Jenny Mattsson från The Brand Studio - som tillsammans kan erbjuda allt från formgivning, design och produktion av trycksaker till profilprodukter, mässor och event.

Med egen produktion av trycksaker på olika typer av tryckmedia kan de trycka det mesta – och det med hög kvalitet. Alla har varit verksamma i kommunen under lång tid och alla brinner de för att leverera varor, produkter och tjänster till små som stora kunder.

Det kanske är därför de trivs så bra ihop, för här sitter kamratskap och trivsel i väggarna. Även om företagen har lite olika inriktningar, så finns massor av erfarenhet att lära och inspireras av. Samtalen kretsade kring företagarnas erfarenheter, ny teknik, upphandlingar, skyltar och vikten av att vara en stolt ambassadör för platsen Nynäshamn.

Vi kan inte annat än hålla med. En stor del av Nynäshamns näringsliv består av enmans- och småföretag. Vi tror på frivilligt samarbete till ömsesidig nytta. För dessa företagare är varje kund unik, och fokus är först och främst på vad kunden behöver. Här hjälper man varandra om det behövs.

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2019-05-09

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp