Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

2019-04-01

Företagsbesök på A-SÖM Segel & Kapell

Vi besökte nyöppnade A-SÖM Segel & Kapell för att höra hur det går för företaget som för tre månader sedan startade sin verksamhet i Nynäshamn.

Anneli Bergfall på A-SÖM segel & kapell

Vi möttes av Anneli Bergfall, en glad entreprenör, som efter att ha arbetat 36 år på Saltsjöbadssegel, kände att det var dags att göra något annat. Efter att som besökare förälskat sig i Nynäshamn, togs beslut att både flytta till och starta eget i kommunen. Med erfarenheten av hantverket från segel och kapellmakeri i Saltsjöbadssegel i ryggen, kändes inte steget så stort. Så Anneli vågade satsa.

Att Nynäshamns gästhamn är en av de större på ostkusten gör ju att det finns ett stort antal potentiella kunder att vända sig till med erbjudanden om nyproduktion och alla typer av reparationer av segel och kapell. Det går även att få tvätt av kapell. Företaget vill gärna få till ett framtida samarbete med lokala båtsällskap, såsom NSS.

Vi önskar Anneli och A-SÖM Segel & Kapell all lycka och tackar för besöket. Och det kan också vara på sin plats att gratulera alla båtägare i Nynäshamn till att en segelmakare av rang nu erbjuder sina tjänster lokalt. Och inte bara båtägare, segel fungerar även bra som solskydd på till exempel altanen.

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2019-04-04

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp