Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

2019-03-18

Save the date: Frukostklubben 24 april – utvecklas med företagsstöd

Vill du utveckla ditt företag men saknar resurser? Vi tittar närmare på företagsstöd – så många möjligheter men var vänder man sig och hur gör man egentligen? Den 24 april klockan 7.30-9 ses vi på Ankaret i Folkets Hus.

Foto: Scandinav Bildbyrå/Calle Bredberg

Det finns mängder av stöd som du som företagare kan söka, allt från rådgivning till finansiellt stöd, oavsett om företaget är nystartat eller har funnits ett tag och ni är redo att ta nästa steg. Djungeln av företagsstöd kan kännas snårig, därför vill vi ge en övergripande bild av vilka möjligheter som finns och var ni kan vända er.

På plats finns flera representanter från ett urval av organisationer som kan erbjuda dig företagsstöd. Lyssna även till lokala företagare som tagit del av stöd och hur det påverkat deras verksamhet.

Inbjudan med information om hur du anmäler dig kommer snart.

Till Frukostklubben är alla välkomna och fokus ligger på nätverkande och kontaktknytande. Du får aktuell information från Nynäshamns kommun och företagarföreningar samt spännande föredrag från lokala företagare.

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevlänk till annan webbplats och följ oss på nynashamn.se/tillvaxtnynashamnlänk till annan webbplats så missar du ingen viktig information eller aktuella inbjudningar.

Text: Linnea Gustavsson

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2019-03-18

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp