Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

2019-02-05

Smakfullt företagsbesök hos Nynäsbageriet

Smakfullt företagsbesök hos tillväxtföretaget Nynäsbageriet i Nynäshamn. Magnus Björkman och Magnus Norbäck tog emot oss och berättade vilka utmaningar de står inför när företaget växer.

Magnus Nordbäck från Nynäsbageriet och näringslivschef Jonas Karlsson

Nynäsbageriet i Nynäshamn kommer att växa rejält när hela verksamheten i Växjö inom kort flyttas till Nynäshamn. Men även trevliga utmaningar kan vara krävande. Utbyggnationer, nyrektyreringar och omställning till treskiftesarbete kommer krävas. Produktionsökningen kräver även installation av transformatorstation för att säkra tillgången på elkraft

Att det kommer bli för trångt förstår vi när vi visas runt i fabriken som bland annat består av en liten ugn på cirka 25 meter. Måtten på de ingredienser som används är som säkert alla förstår i ton istället för deciliter som i våra kokböcker där hemma.

Vi är övertygade om att den goda energi, glädje och vilja som finns i ledningen kommer att bidra till kreativa lösningar på utmaningarna. Det är med stor tillförsikt vi lyckönskar företaget. Vi kommer att på alla sätt vi kan bidra för att underlätta för företaget att växa i Nynäshamn.

Text: Lena Hentschel

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2019-02-20

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp