Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

2019-01-31

Företagsbesök hos Correct Redovisning Nhamn och JB Maskintjänst

Vi fortsätter besöka företag. Denna gång träffade vi Anne Johansson på Correct Redovisning Nhamn AB och Johan Berglund på JB Maskintjänst AB.

Näringslivschef Jonas Karlsson, Anne Johansson (Correct Redovisning i Nhamn), Daniel Adborn (L), Johan Berglund (JB Maskintjänst), Harry Bouveng (M) och näringslivsutvecklare Lena Hentschel.

Det är alltid roligt att träffa engagerade företagare runt om i kommunen, och i dag blev det två företagsbesök i ett. Dels Correct Redovisning i Nhamn som sedan 2016 bedriver redovisningsverksamhet samt rådgivning kring redovisningsfrågor. Dels det snabbväxande företaget JB Maskintjänst som bedriver åkeriverksamhet, kranlyft, transporter i samband med olika entreprenader runt om i Stockholm.

Växande företag

Snabbväxande företag med god resultatutveckling och hög omsättningsförändring kan vara indikatorer på att det finns behov av att till exempel rekrytera eller att företaget håller på att växa ur sina lokaler. Något som visade sig stämma.

JB Maskintjänst vill rekrytera lastbilschafför

Under besöket fördes givande samtal om bland annat verksamhetsmark i Nynäshamn, framtida rekryteringsbehov och vikten av att visa stolthet över Nynäshamn. JB Maskintjänst AB har behov av att rekrytera en lastbilschaufför. Gärna med erfarenhet då arbetet inte bara innebär transporter, utan också kranlyft.

Något som alla var överens om var att näringslivsfrågor är och behöver vara prioriterade. Att underlätta för företagare i kommunen är något som skapar jobb!

Text: Lena Hentschel

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2019-02-20

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp