Dekorationsikon för funktionen lyssna på webbplatsen

2018-12-17

Kostnadsfritt program för företag för att minska energikostnad och klimatpåverkan

Programmet Coacher för energi och klimat är en nationell satsning särskilt riktad till små och medelstora företag. Syftet är att sänka energikostnader, förbättra lönsamheten och minska klimatpåverkan.

För dig som är ett litet eller medelstort företag och har en lite mindre energianvändning finns möjligheten att medverka i det kostnadsfria programmet Coacher för energi och klimat. Här får du stöd av din lokala energicoach från kommunen som hjälper dig göra en energigenomgång för att hitta vilka energitjuvarna är i just ditt företag. Du får också möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med andra företag.

Vilka företag kan delta?

Programmet riktar sig till små och medelstora företag med en energianvändning under 300 megawattimmar (MWh) per år. Deltagandet är kostnadsfritt.

Vilka företag kan inte delta?

Coacher för energi och klimat riktar sig inte till bostadsrättsföreningar, lantbruk, fiske- och vattenbrukssektorn samt till företag utan energianvändning.

Mer information

» Energimyndighetens webbsida om programmet Coacher för energi och klimatlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2018-12-17

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Dekorationsikon för besökadress

Stadshusplatsen 1

Dekorationsikon för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp