Dekorationsikon för funktionen lyssna på webbplatsen

2018-05-08

Bemanningscentrum söker semestervikarier till sommaren

Under sommarmånaderna är behovet av vikarier till kommunens verksamheter extra stort och vi behöver därför rekrytera semestervikarier till vårt Bemanningscentrum.

Totalt sett behövs det i år ett 60-tal extra vikarier under sommaren, och det finns fortfarande vakanta platser. Kommunen söker nu undersköterskor, vårdbiträden, personliga assistenter och boendestödjare. Behovet är som störst inom äldreomsorgen samt verksamheten för vuxna och funktionsnedsatta.

Som semestervikarie bidrar du till livskvalitet, god omvårdnad och ett gott stöd till de personer som är i behov av kommunens hjälp och service. Arbetsuppgifterna är givande och ofta varierande. Som vikarie kommer du in i ett team med erfarna och kunniga arbetskamrater med stort engagemang. Dessutom har kommunen bra och kollektivavtalsenliga arbetsvillkor.

Läs mer om semestervikariat här

Om Bemanningscentrum

Nynäshamns kommuns Bemanningscentrum är en intern vikarieservice för äldreomsorgen, verksamheten för vuxna och funktionsnedsatta, fritids och förskoleverksamheterna samt kostverksamheterna.

Text: Emma Ny 

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2018-05-08

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Dekorationsikon för besökadress

Stadshusplatsen 1

Dekorationsikon för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp