Dekorationsikon för funktionen lyssna på webbplatsen

2018-02-19

Affärsutvecklingscheckar för små företag som vill växa

Nu kan små företag som vill växa och stärka sin konkurrenskraft ansöka om affärsutvecklingscheckar hos Tillväxtverket. 12 miljoner finnas att dela ut till företag i Stockholms län. Årets checkar syftar till att främja internationalisering och digitalisering.

Affärsutvecklingscheckar är Tillväxtverkets och Länsstyrelsens stöd till små företag som vill ta in extern kompetens för att utveckla företaget och stärka dess konkurrenskraft. Under rubriken Länkar hittar du mer information om stödet.

Vem kan söka stödet?

Stödet riktar sig till små företag med mellan 2–49 anställda och som har en omsättning på minst 3 miljoner kronor. Målgruppen för träffarna är företagare som vill ut på världsmarknaden eller göra sin verksamhet mer digital. Målgrupper som stödet särskilt vill nå är företag som leds av kvinnor, personer med utländsk bakgrund och unga.

Vad finansierar stödet?

Totalt finns det 12 miljoner kronor att fördela i Stockholms län under perioden 2018–2019 till företag som uppfyller programmets krav. Checkarna är på 50 000–250 000 kronor och finansierar max halva kostnaden för köp av tjänst eller projektanställning.

Informationsmöten i februrari och mars

Vid tre tillfällen i februari och mars är du välkommen på informationsmöten om ansökningsförfarandet. Anmälan krävs. Under rubriken Länkar hittar du en inbjudan med programpunkter samt länkar för anmälan.

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2018-02-19

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Dekorationsikon för besökadress

Stadshusplatsen 1

Dekorationsikon för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp