Lyssna på sidan Lyssna

2020-06-25

Harry Bouveng: Varmt tack för era insatser och trevlig sommar!

Kommunstyrelsens ordförande Harry Bouveng (M) skickar en hälsning till kommunens invånare och medarbetare med anledning av coronaviruset.

Harry Bouveng, kommunstyrelsens ordförande

Foto: Gösta Rising

I mars skrev jag ett tackbrev till kommunens invånare och medarbetare med anledning av coronaviruset och de insatser som redan då gjorts för att minska smittspridningen. Insatser som i förlängningen hjälper till att skydda de mest utsatta och därigenom avlasta sjukvården.

Nu när vi närmar oss sommar och semestertider är det dags att återigen skicka mitt varmaste tack till er alla, som under längre tid än man då kunde ana, har hjälpt till med att hålla i situationen på ett föredömligt sätt. Era insatser har resulterat i att Nynäshamn är en av de kommuner i länet som klarat sig bäst när det gäller spridningen av coronaviruset.

Ni har visat att det genom att hjälpas åt, går att hålla nere smittspridningen till ett minimum till nytta för alla utsatta grupper och då inte minst våra äldre. Våra äldreboenden har uppmärksammats i riksmedia just för att vi här lyckats bättre än på de flesta ställen i landet och vi har gjort det tack vare ett mycket gott ledarskap och duktiga medarbetare, där effektiva rutiner följts för allas bästa även om det inte alltid varit den enkla vägen.

Jag vill åter igen tacka alla kommunens medarbetare och invånare för de insatser ni gjort för vårt gemensamma bästa. Ni är fantastiska och gör ett strålande jobb.

Jag önskar er nu alla en skön och avkopplande sommar, samtidigt som jag också måste påminna om att coronaviruset tyvärr är långt ifrån utrotat och vi måste nu vara extra noga med att tänka på avstånd och god handhygien och allt det där lite jobbiga som är nyckeln till att hålla oss från att bli smittade och att föra smittan vidare.

Fortsätt att stötta våra lokala företag och i hemestertider, passa på att upptäcka vårt stora och fantastiska Nynäshamn!

Harry Bouveng (M), kommunstyrelsens ordförande

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2020-06-25

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp