Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

2020-03-20

Ändrade busstider påverkar elever

Från och med måndag den 23 mars har SL-trafiken färre avgångar eftersom de går över till söndagstrafik. Detta påverkar elever som åker till skolan med kollektivtrafiken. Ett antal förstärkningsturer har dock tagits fram för att underlätta för elever att komma till skolan.

Anledningen är att effekterna av coronavirusets spridning även påverkar kollektivtrafiken. De som påverkas av SL:s förändrade busstider är elever som åker till skolan med SL:s bussar. Barn som åker till skolan med Kerstins taxi påverkas inte.

Så här kör bussarna från och med måndag

Från och med måndag kör bussarna med söndagstrafik tillsammans med ett antal förstärkningsturerPDF som kommunen och Nobina är överens om. I SL:s app "reseplaneraren" kommer de nya busstiderna uppdateras under helgen. Även förstärkningsturerna kommer att läggas in i reseplaneraren.

Personalen på skolorna har fått information om att elever som åker buss kan påverkas av de ändrade busstiderna och att de ska ha förståelse för detta.

Håll dig uppdaterad

SL:s webbplatslänk till annan webbplats och i appen "reseplaneraren" kan du läsa mer om hur SL:s förändrade tidtabeller påverkar dig.

Text: Marie Eriksson

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2020-03-20

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp