Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

2018-10-04

Nu kan du ansöka om plats på nya förskolan Cykelskogen

I januari öppnar den moderna konceptförskolan Cykelskogen i Nynäshamn. Från och med 4 oktober är det möjligt att ansöka om plats.

I mitten av januari får Barn- och utbildningsförvaltningen nycklarna till den nya konceptförskolan Cykelskogen. Först att flytta in i lokalerna blir barn och personal från Rumba förskola, vilket beräknas ske i slutet av januari.

Cykelskogen är en fantastisk och väl genomtänkt förskola i centrala Nynäshamn. Det finns två stora torg där barnen möts under olika tider på dagen och flera gemensamma ateljéer där barnen får ta del av många olika uttrycksformer, både analoga, estetiska och digitala. Gården är under uppbyggnad och barnen vilar utomhus på antingen balkongen eller altanen beroende på om de har sin hemvist på över- eller undervåningen. Kommunen har pedagogistor knutna till samtliga kommunala förskolor och verksamheten inspireras av Reggio Emilias filosofi, med hållbar framtid och 100 språklighet i fokus.

Vårdnadshavare vars barn inte har någon placering kan ansöka om plats från 4 oktober, med placering från 15 februari 2019.

Vårdnadshavare vars barn redan har en placering i kommunen, kan också söka från 4 oktober men placering sker först till hösten 2019. Placeringar sker i mån av plats.

För mer information och ansökan, gå till www.nynashamn.se/Forskola-och-skola/E-tjanst-forskola-pedagogisk-omsorg-och-fritidshem.htmllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Barn- och utbildningsförvaltningen söker just nu både förskollärare och barnskötare. Titta in på www.nynashamn.se/Naringsliv-och-arbete/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb.htmllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och skicka in en ansökan. Rekrytering sker fortlöpande.

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2018-10-04

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp