Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

2018-03-23

Särskolan satsar på kompetensutveckling

Särskolans personal ska delta vid Särskolans Rikskonferens i Linköping med deltagare som utbildningsminister Gustav Fridolin. Verksamheten har blivit beviljad pengar från kompetensmiljonen, ett initiativ från kommunfullmäktige som ska främja kompetensutveckling.

I maj 2018 ska Särskolan delta vid Särskolans Rikskonferens i Linköping. Syftet är att diskutera den senaste forskningen och att lyfta aktuella frågor och synpunkter för att utveckla särskolans verksamhet i Nynäshamns kommun.

- Det är ovärderligt att kunna ta del av denna rikskonferens tillsammans med min ledningsgrupp och mina förstelärare, säger Marie Clemmedsson, rektor för grund- och gymnasiesärskolan i Nynäshamn. Vi kommer att fortsätta att bygga upp vår verksamhet på en stabil bas av forskning och beprövad erfarenhet och bli en av de bästa särskolorna i landet.

Kompetensmiljonen är ett initiativ från kommunfullmäktige för att främja kompetensutveckling inom kommunens verksamheter. Varje år avsätts en miljon kronor till detta ändamål och verksamheter får ansöka om pengar för specifika ändamål.

Text: Fredrik Nordensson

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2018-03-23

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp