Dekorationsikon för funktionen lyssna på webbplatsen

2018-06-20

Har du fladdermöss i huset?
Tipsa oss!

I sommar inventerar Södertörnskommunerna fladdermöss, och vi behöver din hjälp för att ta reda på var de bor. Tipsa oss här!

Bild på fladdermus

Foto: Johnny de Jong

Här tipsar du om var fladdermössen bor!länk till annan webbplats

Fladdermöss bor ofta i äldre byggnader eller ihåliga träd men kan även bebo andra utrymmen. Om du känner till en plats där fladdermöss bor så följ länken och tipsa oss. Under 2019 kommer vi sedan att höra av oss till några av er som tipsat för att följa upp de bästa av de inkomna tipsen. Vid uppföljningen bestäms ett tillfälle då en fladdermusexpert kan komma hem till er för att ta reda på vilken fladdermusart samt hur många individer det rör sig om. Tack för ditt tips!

Fakta om projektet

Fladdermusprojektet drivs av ”Södertörnsekologerna” som är en kommunal naturvårdssamverkan mellan tio kommuner i Stockholm län. Projektet består av flera delmoment med det övergripande syftet att överblicka fladdermössen artsammansättning, utbredning och status på Södertörn. Just kunskapen om fladdermössens boplatser är en viktig pusselbit för att kunna bevara organismgruppen för framtiden. Södertörnskommunernas fladdermusinventering utförs av naturkonsultföretaget Ecocom. Projektet är delfinansierat med LONA-bidrag och pågår mellan 2017-2019.

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2018-06-20

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Dekorationsikon för besökadress

Stadshusplatsen 1

Dekorationsikon för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp