Lyssna på sidan Lyssna

2020-08-18

Akleye ny chef för kultur och fritid

Nu är det klart att Hans-Martin Akleye blir ny chef för kommunens kultur- och fritidsavdelning, efter Agneta Ström-Granlund som blir pensionär.

Hans-Martin Akleye.

Hans-Martin Akleye.

– När fantastiska medarbetare går i pension undrar man om man kan hitta någon lika bra. Så nu är jag så glad att Hans-Martin, med bred erfarenhet från både stora och små sammanhang, har tackat ja till tjänsten som chef för kultur och fritid, säger förvaltningschef Lina Axelsson Kihlblom.

Hon fortsätter:

– Nu ser vi fram emot att kunna fortsätta den fina utveckling vi sett under de senaste åren inom kultur, idrott och barn- och ungdomsarbete.

Vill ha relation till aktörer

Hans-Martin Akleye har mångårig erfarenhet som chef, projektledare och utredare. Senast i kommunerna Håbo och Upplands Bro, där Akleye verkat bland annat som enhetschef för Ung och Hälsa samt fritidschef (Håbo) samt som projektledare och konsult inom kultur och fritid (Upplands Bro).

– Jag ser fram emot att få lära känna medarbetarna och även att få lära känna Nynäshamn. Storleken på kommunen här gör det möjligt att ha en relation till olika aktörer inom kultur- och fritidssektorn, vilket jag tycker är viktigt, säger Akleye som börjar sin tjänst i Nynäshamn 7 september.

Text: Henrik Schmidt

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2020-08-18

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp