Lyssna på sidan Lyssna

Platsvarumärket Nynäshamn

Ett platsvarumärke är vårt rykte kort och gott. Hur folk uppfattar Nynäshamn som plats och ort. Det påverkar i sin tur om de vill besöka platsen, flytta hit eller driva sitt företag här. Så visst är ett platsvarumärke viktigt för oss som bor och verkar här.

Med Nynäshamn menar vi såklart hela det geografiska området och alla verksamheter som ryms inom Nynäshamns kommungräns. Den positiva bilden bygger vi alla tillsammans genom att ladda vårt varumärke med positiva värden. Du som företagare är en viktig del i detta arbete. Därför har vi tagit fram en verktygslåda som är anpassad för dig där vi gjort allt för att göra det lätt att göra rätt.

Verktygslådan

I verktygslådan finns bland annat texter och bilder som kan användas om du vill marknadsföra Nynäshamn. Det går också att beställa broschyrer och klisterdekaler. Här finns även en symbol som du som företagare eller förening kan använda, för att visa att du gillar Nynäshamn och att du är stolt över att vara en del av platsen.

Kontakta oss gärna

Har du frågor eller idéer kring hur vi gemensamt kan lyfta platsen Nynäshamn, så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Tillväxtavdelningen.

visitnynashamn.se/platsvarumarkelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du det mesta du behöver för att marknadsföra ditt företag eller förening tillsammans med vår vackra plats Nynäshamn.

Tillsammans sätter vi Nynäshamn på kartan!

Sidan granskad 2020-09-08

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp