Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Så hanterar kommunen företagarträffarna

Nedan kan du läsa om näringslivsenhetens arbete med kommande företagarträffar.

Kommande företagarträffar arrangerade av Nynäshamns kommun

Näringslivsenheten ordnar olika typer av företagarträffar. Antalet deltagare på dessa träffar brukar ligga mellan cirka 30-70, helt beroende på tema.
»Information om företagarträffarna

Så hanterar kommunen företagarträffarna

Nynäshamns kommun följer utvecklingen av coronaviruset och håller sig till de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten och smittskyddsläkaren ger.

I dagsläget finns inget förbud mot sammankomster eller evenemang med under 50 deltagare. Vi kommer att så långt det är möjligt att hålla våra träffar så länge detta inte ändras.

För evenemang och sammankomster med mindre än 50 deltagare rekommenderas riskbedömning före genomförandet för att utvärdera eventuella risker och för att kunna vidta riskreducerande åtgärder. Detta gör kommunen.

Vi förstår dock att det finns en oro för smitta och kommer att gå ut med tydlig information om de hälsorekommendationer som är aktuella inför varje träff och i anslutning till anmälningsformulär. Vi kommer att skicka ut e-post till dem som anmält sig, och även sätta upp skriftliga anslag vid träffen.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar så är du givetvis varmt välkommen att kontakta oss. Uppgifter finns under rubriken Kontakt nedan.

Sidan granskad 2020-06-15

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp