Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Möt Gunilla Grönlund

Gunilla sökte sig till Nynäshamns kommun för att få närmare till jobbet och eftersom hon var nyfiken på kommun som branschområde. Även Nynäshamns vackra natur lockade. Nu har hon jobbat i kommunen i snart fyra år och stortrivs.

Porträtt på Gunilla Grönlund
Porträtt på Gunilla Grönlund

Gunilla jobbar som HR-strateg inom området kompetensförsörjning och berättar att hennes målsättning är att göra Nynäshamns kommun till en ännu bättre arbetsplats och att locka hit nya medarbetare. Hon beskriver att det bästa med kommunen är att det finns så många engagerade, kompetenta och vänliga medarbetare här, som alla gör sitt bästa för att nynäshamnsborna ska få den bästa servicen.

– Det roligaste med mitt jobb är mötet med alla engagerade chefer, som är min målgrupp. Att få bidra till att utveckla Nynäshamn som arbetsgivare med alla sina olika arbetsplatser. Jag vill sätta Nynäshamn på kartan när det gäller att vara en attraktiv arbetsgivare.

Hur stöttar Nynäshamns kommun dig i din professionella utveckling?

– Åh, jag lär mig varje dag! I kommunen lär jag mig hela tiden saker som gör att jag utvecklas i min professionella roll. Lärandet inom organisationen är lätt att glömma bort, men för mig är det den största källan till utveckling och spridning av kunskaper.

Har du tid för fritid när jobbar i Nynäshamns kommun?

– Absolut! Hemma har jag naturen och trädgård utanför dörren. När jag är i Nynäshamn passar jag också gärna på att utforska Nynäshamns alla olika platser och erbjudanden och jag upptäcker alltid mer.

Vad är det mest utmanande med ditt jobb?

– Att hålla fokus och genomföra det som är planerat, det är många saker som händer och det kan lätt bli sårbart om man inte har beredskap.

Kort om Gunilla
Namn: Gunilla Grönlund
Ålder: 57 år
Bor: hus i Tungelsta
Jobbar som: HR-strateg
Förvaltning: kommunstyrelseförvaltningen
Intressen: Djur, natur, kultur, odling och loppisfynd.
Barndomens drömyrke: skådespelare eller jobba som sjukvårdspersonal inom FN.

Sidan granskad 2020-02-21

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp