Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Jobba med oss på VA-avdelningen

Vill du ansvara för utbyggnaden av vårt reningsverk i Nynäshamn? Då ska du göra en spontanansökan till VA-avdelningen.

Människor som har möte.

Gör en spontanansökan här »länk till annan webbplats

Nynäshamns kommun är en liten kommun nära Stockholm som växer för att få plats för fler och mer. Just nu står vi inför stora satsningar inom VA-området. Vill du vara med och bidra till utvecklingen på en arbetsplats där du får mycket ansvar och där du kan växa och utmanas? Då tror vi att Nynäshamns VA-avdelning kan vara rätt för dig.

VA-avdelningen är en arbetsplats med nära till besluten och stora möjligheter att påverka både i stort och smått. Vi är ett glatt gäng som trivs på jobbet, det visar inte minst de goda resultaten i vår medarbetarundersökning. Här är vi måna om varandra och backar upp när det behövs.

Vi välkomnar nu spontanansökningar från duktiga medarbetare med erfarenhet av att projektleda större projekt inom utbyggnad av reningsverk.

Har du frågor om hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att höra av dig till Ann-Marie D’Amico, VA- och renhållningschef, annmarie.damico@nynashamn.se, 08-520 682 08.

Arbeta 50 minuter från Stockholm city

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen.

Om VA-avdelningen

VA-avdelningen ansvarar för kommunens allmänna vatten- och avloppsanläggningar. Det innebär att vi producerar och levererar dricksvatten och avleder och renar avloppsvatten från våra cirka 21 000 abonnenter. Vi avleder också dagvatten från gator, allmänna platser och fastigheter i våra tätorter. På VA-avdelningen arbetar just nu 19 personer.

Sidan granskad 2019-06-11

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp