Lyssna på sidan Lyssna

Semestervikarier 2019

Om du vill du ha ett meningsfullt arbete i sommar där du både får arbeta med hjärna och hjärta inom några av kommunens viktigaste områden ska du söka dig till Nynäshamns kommuns Bemanningscentrum. Vi söker nu timvikarier och semestervikarier till sommaren 2019.

Jobba på bemanningscentrum

Undersköterskor, vårdbiträden, personliga assistenter och boendestödjare

Vi söker undersköterskor och vårdbiträden till alla våra äldreboenden och hemtjänsten, boendestödjare till personer med funktionsnedsättning som bor i egen bostad eller gruppboende samt personliga assistenter.

För arbete som undersköterska krävs en slutförd gymnasieutbildning med inriktning mot omvårdnad eller motsvarande utbildning inom vård och omsorg. För arbete som vårdbiträde, personlig assistent och boendestödjare söker vi i första hand dig som har minst 1 år på omvårdnadsprogrammet alternativt en avslutad gymnasieutbildning med annan inriktning (2-3 år) i kombination med erfarenhet av vård och omsorgsarbete.

För samtliga befattningar gäller att du som söker är beredd arbeta med både hjärta och hjärna som verktyg för att åstadkomma bästa möjliga omsorg. Du har god kommunikationsförmåga samt ett trevligt och artigt sätt. Omsorgsarbete kräver en väl utvecklad förmåga att lyssna in behov och önskemål, engagemang och inlevelseförmåga samt servicekänsla. Du måste vara minst 18 år och för arbete inom hemtjänsten och Boendestödet krävs körkort B och god körvana.

Läs mer och ansök härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterSidan granskad 2019-02-21

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp