Lyssna på sidan Lyssna

Bemanningscentrum

Bemanningscentrum ansvarar för kommunens vikariehantering inom vård och omsorg, barnomsorg samt kostenheten.

På bemanningscentrum finns både tillsvidareanställda och timavlönade vikarier som rycker ut på de arbetsplatser som saknar personal inom förskolor, fritids, äldreomsorg och omsorg för funktionsnedsatta personer samt skol- och förskolekök och äldreboendekök. Bemanningscentrum består av cirka 200 medarbetare.

Vill du bli en av våra timvikarier?

Vi rekryterar timavlönad personal löpande. Bemanningscentrums behov av vikarier till de olika enheterna varierar under året:

  • Januari-februari samt augusti-december söker vi främst dig som vill arbeta i barnomsorgen och kostenheten.
  • Mars-maj söker vi dig som vill arbeta inom äldreomsorgen och funktionshinderområdet och som i första hand kan arbeta under sommaren.

Intresseanmälningar bevakas

När vi har fått in din intresseanmälan kontaktar vi dig per telefon för att inleda en rekryteringsprocess. Det kan ta olika lång tid innan vi tar kontakt. Det beror på hur behovet av nya vikarier på enheten du sökt till ser ut för tillfället. Under vissa perioder annonserar vi även efter timavlönad personal på Offentliga jobb och Platsbanken. Se mer under Lediga jobb, som du hittar under menyn till vänster.

Vi tar gärna emot en intresseanmälan för arbete som timavlönad hos oss.
Intresseanmälan till bemanningcentrum.länk till annan webbplats

På Bemanningscentrum finns både tillsvidareanställda och timavlönade vikarier som rycker ut på de arbetsplatser som saknar personal inom förskolor, fritids, äldreomsorg och omsorg för funktionsnedsatta personer samt skol/förskolekök,  äldreboendekök. Bemanningscentrum består av 200-300 medarbetare.

Vi rekryterar timavlönad personal återkommande. Vi tar därför gärna emot en intresseanmälan för arbete som timavlönad hos oss. Anmäl ditt intresse på länken nedan.

När vi behöver utöka vikariestaben går vi igenom inkomna intresseanmälningar och tar därefter kontakt per telefon för att inleda en rekryteringsprocess. Det kan ta olika lång tid innan vi tar kontakt beroende på hur behovet av nya vikarier ser ut för tillfället. Under vissa perioder annonserar vi även efter timavlönad personal på Offentliga jobb och Platsbanken. Se mer under Ledig jobb på länk nedan.

» Anmäl ditt intresselänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

» Lediga jobb

Sidan granskad 2020-03-25

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp