Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Förmåner

Du som är anställd i kommunen omfattas av ett antal förmåner. 

Anställning
Du som är tillsvidareanställd i Nynäshamns har en trygg anställning. Det innebär att du alltid får erbjudande om ett ledigt arbete om du skulle bli övertalig.

Semester
Alla tillsvidareanställda har rätt till 25 semesterdagar. För dig som är 40 år eller äldre ökas antalet semesterdagar till 31 dagar och från när du fyller 50 år får du 32 semesterdagar.

Pension
Alla anställda i Nynäshamns kommun tjänar in tjänstepension i sitt arbete i kommunen enligt avtalet KAP-KL (för anställda födda 1985 eller tidigare) eller AKAP-KL (för anställda födda 1986 eller senare) Som anställd tillgodoräknas du en årlig premie och får själv välja (från ett urval) vilket försäkringsbolag som ska förvalta premien. För närvarande är premien 4,5 % av din pensionsgrundande inkomst.

Arbetstid
I många av våra verksamheter har du en flexibel (anpassbar) arbetstid som underlättar föreningen av arbete, fritid och familjeliv. Balansen mellan arbetsliv och privatliv är något som vi på Nynäshamns kommun värdesätter.

Personalföreningen Solön
Solön är personalföreningen för dig som är anställd i Nynäshamns kommun. Du får ett automatiskt och kostnadsfritt medlemskap under hela din anställningstid.

Solön arrangerar flera olika aktiviteter för dig som är anställd, exempelvis teaterresor, danskurs, släktforskning, kajakkurs, bowling, rabatter på evenemang, motionslopp och en årlig julfest. Genom Solön kan du hyra stugor i skärgården och Idre förmånligt samt delta i en konstförening.

Friskvård
Hälsofrämjande insatser är en viktig del i vårt arbetsmiljöarbete. Det hälsofrämjande arbetet ska inspirera varje medarbetare till en positiv, balanserad och hälsosam livsstil.

Som anställd i Nynäshamns kommun får du en friskvårdssubvention. Du får antingen möjlighet att nyttja en friskvårdstimme per vecka eller ett ekonomiskt bidrag/subvention till friskvårdsaktiviteter.

Kommunen har även en friskvårdskonsulent som erbjuder riktade friskvårdsaktiviteter till arbetsgrupper och anställda som är 55 år eller äldre.

I vårt källarplan i kommunhuset har samtliga medarbetare tillgång till vårt gym med olika maskiner och utrustningar. Anställda i kommunen har även möjlighet att vid ett tillfälle i veckan bada gratis i Ösmo Simhall.

Sidan granskad 2017-07-06
Sidansvarig: Åsa Gutesten

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp