Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Kommunen som arbetsgivare

Vi som jobbar på Nynäshamns kommun har en mycket viktig uppgift. Varje enskild medarbetare bidrar till att skapa livskvalitet för våra kommuninvånare genom att utveckla samhället, ge stöd för omsorg till ett bra och värdigt liv, skapa jämlika livschanser genom utbildning och tillhandahålla olika typer av stöd för alla i vår kommun oavsett förutsättningar.

Med cirka 2000 medarbetare kan du arbeta i många olika roller och delar av verksamheten, allt i från förskola, skola, samhällsplanering, bygglov, vatten och avlopp, stadsmiljö, kommunikation, ekonomi, turism, miljöfrågor, stöd till funktionshindrade, familje- och äldreomsorg med mera.

Vi finns där för våra kommuninvånare genom hela livet, men även för våra besökare och för att utveckla vårt näringsliv. Vi gör helt enkelt skillnad och det är därför vi brukar säga att Sveriges viktigaste jobb finns hos oss.

Våra medarbetare

Kommunens viktigaste resurs är våra medarbetare. Närmare 2000 fantastiska individer som varje dag arbetar för att göra Nynäshamn till en ännu bättre plats att bo och leva i. Läs mer om våra medarbetare.

Förmåner

Som är anställd i kommunen har du en trygg anställning, bra semestervillkor och andra förmåner, som till exempel friskvård. Läs mer om förmåner.

Värdegrund

Läs mer om vår viktiga värdegrund och hur vi arbetar med den. Läs om Nynäshamns kommuns värdegrund.

Sidan granskad 2018-05-24

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp