Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Jobba hos oss

Välkommen till Nynäshamns kommun! Hos oss får du 2000 kollegor inom en mängd olika yrken. Vi lär barn läsa, vårdar äldre, sopar gatorna, planerar för fler bostäder och ett aktivare näringsliv. Tillsammans driver vi kommunen framåt inom våra olika verksamheter.

Vi strävar efter att erbjuda stimulerande och utvecklande arbeten där du får möjlighet att påverka och bidra till Nynäshamns positiva utveckling. Som arbetsgivare drivs vi av en stark värdegrund vilket är att vi tillsammans skapar tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten.

I Nynäshamns kommun, med närmare 28 000 invånare möts stad, landsbygd och hav. Här har du närhet till det viktiga i livet. Du kan kombinera en trygg småstadsmiljö med storstadens möjligheter. Havsnära områden och ett vackert kulturlandskap ger dig möjlighet att hitta ett boende med närhet till skärgård, en fri horisont och spännande naturupplevelser. Inom kommunens gränser finns det sörmländska kulturlandskapet med en levande landsbygd. Bland hästhagarna på Södertörn växer det upp moderna villasamhällen med närhet till både Stockholm och havet, dessutom bor ingen längre än 9 km från havet och tillgången till livsmedelsbutiker, kollektivtrafik, skolor och fritidsnöjen är stor.

 

Sidan granskad 2019-01-15

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp