Lyssna på sidan Lyssna

Arrangera evenemang

Välkommen till Nynäshamns kommuns evenemangsarena. Den här informationen riktar sig till dig som vill arrangera evenemang i Nynäshamns kommun.

Foto: Johan Gustafsson

Nynäshamns kommun välkomnar evenemang och vill främja både större och mindre arrangemang av såväl lokal, regional, nationell som internationell karaktär för att kunna bidra till att öka Nynäshamns konkurrenskraft som besöksmål.

Som en hjälp på vägen, gör så här:

  • Läs igenom Handbok för arrangerande av evenemang som du hittar under rubriken Dokument. Det är ett verktyg och en hjälp för att höja kvaliteten och därmed framgången för evenemang inom Nynäshamns kommun. Här beskrivs också hur Nynäshamns kommun ser på evenemang, vilken typ av evenemang som stöds samt om kommunens roll vid evenemang.
  • Har du frågor som du inte finner svar på i Evenemangshandboken är du välkommen att direkt kontakta Evenemangslotsgruppen. Se kontaktuppgifter under rubriken Kontakt.
  • När det gäller råd och tillstånd för större evenemang, finns det möjlighet att träffa Företagslotsgruppen med sakkunniga inom till exempel trafik, räddningstjänst, serverings- och livsmedelstillstånd med flera.

  • När du planerar för ett evenemang, glöm inte att du själv är ansvarig för att i ett tidigt skede söka de tillstånd som krävs. Se länk under rubriken Länkar.
Sidan granskad 2020-09-08

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp