Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Företagsstöd och rådgivning

Här har vi samlat information om företagsstöd från Nynäshamns kommun och andra myndigheter.

Denna webbsida är under uppbyggnad

Företagsstöd från Nynäshamns kommun

Företagslotsen

Företagslotsens uppgift är att förenkla kontakten mellan Nynäshamns kommun och företagen.

» Företagslotsen

Evenemangslots

Nynäshamns kommun välkomnar evenemang och vill främja både större och mindre arrangemang av såväl lokal, regional, nationell som internationell karaktär för att kunna bidra till att öka Nynäshamns och skärgårdens konkurrenskraft som besöksmål.

Har du frågor som du inte finner svar på i Evenemangshandboken är du välkommen att direkt kontakta Evenemangslotsgruppen.

» Arrangera evenemang

Kostnadsfri rådgivning hos Nyföretagarcentrum

Nyföretagarcentrum Nynäshamn/Haninge ger dig som funderar på att starta eget företag – eller redan har startat – rådgivning kring din affärsidé, svar på frågor kring budget, marknadsföring eller vad du vill som rör ditt företagande.

» Nyföretagarcentrum Nynäshamn/Haninge

Nynäshamns kompetenscentrum

Nynäshamns KompetensCentrum är den kommunala vuxenutbildningen i Nynäshamn. Du som driver företag eller är ledare för en verksamhet eller organisation kan vända dig hit när det gäller utbildning. Vuxenutbildningen tar fram utbildningslösningar för både dig och dina anställda utifrån behov.

» Nynäshamns kompetenscentrum

Vägledning inför bygglovansökan

Du som funderar på att bygga till, bygga nytt eller bygga om kan boka tid för vägledning inför din ansökan om bygglov. Under vägledningen träffar du en bygglovhandläggare för att få information om bygglovsprocessen och hur förutsättningarna ser ut för din fastighet. Vi informerar även om hur du går tillväga för att söka bygglov.

» Vägledning inför bygglovansökan

Advokatjouren

I samarbete med Advokatsamfundet erbjuder Nynäshamns kommun privatpersoner och företag möjligheten till 15 minuters kostnadsfri rådgivning av advokat Kjell Eriksson.

» Advokatjouren

Energi- och klimatrådgivning

Ditt företag betalar nog för mer energi än ni behöver. Nu kan ni få kostnadsfritt stöd av en coach för att minska energianvändningen och sänka energikostnaderna, förbättra lönsamheten och minska klimatpåverkan. Ofta är det fullt möjligt att minska energianvändningen med 10 procent utan investeringar eller med investeringar som betalar sig på mindre än ett år.

Energieffektivisering kan dessutom ge andra positiva effekter såsom förbättrad inomhusmiljö, lägre underhållskostnader och en ökad driftsäkerhet. Att aktivt jobba med hållbarhetsfrågor ger också en positiv påverkan på hur andra uppfattar ditt företag.

» Energi- och klimatrådgivning

Leaderstöd för utveckling på landsbygden

Text

» Länk

Träffa andra företagare

Passa på att nätverka med andra företagare och utvidga ditt kontaktnät och dina affärsmöjligheter. Deltagandet är kostnadsfritt och öppet för alla företagare, men anmälan krävs.

» Företagarträffar

Företagsstöd från andra myndigheter och organisationer

Energimyndigheten

Hos Energimyndigheten får du som som vill, ska eller måste energieffektivisera din organisation mer information, stöd och vägledning i ditt arbete.

» Energimyndighetenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Mark och lokaler

Söker du mark eller lokaler till ditt företag? Nedan har vi samlat några privata förmedlare som annonserar ledig mark och lediga lokaler i Nynäshamns kommun.

» Objektvisionlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
» Lokalguidenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

verksamt.se

Besök verksamt.se, om du vill starta, redan driver eller vill utveckla ditt företag. På webbplatsen samlar myndigheterna Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket information och e-tjänster som du som företagare har nytta av. Totalt innehåller siten information från över 45 myndigheter.

» verksamt.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedligen hjälper dig att anställa personer som av olika anledningar har svårare att komma in på arbetsmarknaden. Det kan vara en person som har varit arbetslös en längre tid, är ny i Sverige, saknar arbetslivserfarenhet eller som har nedsatt arbetsförmåga. Deras stöd möjliggör för dig att få in värdefull kompetens och få fler personer i arbete.

» Arbetsförmedlingenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tillväxtverket

Text

» Länk

Jordbruksverket

Text

» Länk

Vinnova

Text

» Länk

Almi

Text

» Länk

EU

Text

» Länk

Länsstyrelsen

Text

» Länk

Naturvårdsverket

Text

» Länk

Kulturrådet

Text

» Länk

Connect

Text

» Länk

Sidan granskad 2019-01-11

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp