Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Nyheter kring näringsliv och arbete

 • 2019-08-13
  Nya tider med kostnadsfri advokat
  Nu är det klart vilka tider privatpersoner och företagare kan boka kostnadsfri rådgivning av en advokat under hösten. Det blir två tillfällen i Nynäshamn och en i Ösmo.
 • 2019-06-26
  Bredbandslyftet är nu igång i Nynäshamns kommun
  Ingen kommun är den andra lik och en strategi för bredbandsutbyggnad som fungerat tidigare kan behöva omprövas när förutsättningar, marknaden och utmaningar förändras.
 • 2019-06-19
  Nynäshamn får bäst betyg bland SBA-kommunerna
  Nynäshamns kommuns arbete med markupplåtelser får bäst betyg av de 55 kommunerna inom samarbetet Stockholm Business Alliance (SBA).
 • 2019-06-14
  Ett viktigt beslut för Nynäshamns företagsklimat
  Igår kväll, den 13 juni, beslutade Kommunfullmäktige att anta ”Strategi för ett bättre företagsklimat i Nynäshamns kommun”. Hela kommunorganisationen ska nu aktivt arbeta med att skapa förutsättningar för företagen och överträffa deras förväntningar vad gäller bemötande, service och attityd.
 • 2019-06-13
  Företagsbesök på Feel the Vibes
  Mattias Sundman är it-säkerhetsspecialisten som blev gongmästare och yogalärare. Sedan 2015 driver han företaget Feel The Vibes.
 • 2019-06-11
  Arbetslösheten sjunker i Nynäshamn
  Färska siffror visar att arbetslösheten sjunker i Nynäshamn - och minskningen är särskilt stor bland de unga.
 • 2019-05-27
  Svara på bredbandsundersökning
  Just nu genomförs ett arbete för att förbättra förutsättningarna inom bredbandsutvecklingen i vår kommun. Vi önskar därför veta hur du tycker att ditt bredband fungerar idag.
 • 2019-05-23
  Markanvisning för seniorboende i Hacktorp
  Äldre par på strand Nynäshamns kommun bjuder in exploatörer till markanvisning för byggande av ett seniorboende i Hacktorp. Fram till den 24 juni 2019 finns det möjlighet att delta.
 • 2019-05-22
  Företagsbesök av First Light Apparel
  Klädmärket First Light Apparel startade för bara ett år sedan men har stora planer för framtiden. De arbetar hårt med sitt varumärke och är stolta ambassadörer för Nynäshamn.
 • 2019-05-21
  Bättre betyg för Nynäshamns företagsklimat
  Företagsklimatet i Nynäshamn får bättre betyg. Det visar Svenskt näringslivs mätning av det lokala företagsklimatet. Områden där kommunen fått förbättrat omdöme är bland annat våra attityder, vår service och dialogen mellan kommunen och företagen.
 • 2019-05-20
  Lyckat första år för Etableringscentrum
  Det har varit ett lyckat första år för Etableringscentrum, som jobbar för att nyanlända snabbare får arbete eller börjar studera. I Nynäshamn har hela 93 procent av de som har genomfört projektets program fått arbete eller börjat studera.
 • 2019-05-20
  Sommarjobbare lägerledare för teknikintresserade
  Flera ungdomar tittar i kameran och gör tummen upp. Cirka 500 ungdomar får i år sommarjobb genom Nynäshamns kommuns sommarjobbsgaranti. Nytt för i år är att några av sommarjobbarna ska hålla i läger för teknikintresserade barn och ungdomar.
 • 2019-05-20
  Företagsbesök hos Svea Yrkes och Profilkläder
  I Kalvö industriområde ligger Svea Yrkes och Profilkläder. Butiken är fylld med arbetskläder och verktyg. Vi ville veta mer om verksamheten som expanderar.
 • 2019-05-17
  Erfarenhetsutbyte med kommun i andra änden av Stockholmsregionen

  Erfarenhetsutbyte kan det aldrig bli för mycket av. Tillväxtavdelningen åkte till Strängnäs kommun, en kommun lik Nynäshamn på många sätt. Vi ville veta mer om hur de arbetar med tillväxt- och näringslivsfrågor.
 • 2019-05-14
  Möt Årets Unga Företagare i Nynäshamn
  För en tid sedan dukades Folkets Hus för fest. Röda mattan rullades ut inför näringslivets årliga galakväll. Scenen fylldes av företagare som tog emot sina utmärkelser, men pristagaren för Årets Unga Företagare 2018 kunde tyvärr inte vara på plats. Äntligen får vi träffa honom!
 • 2019-05-09
  Pengaregn över Nynäshamns kompetenscentrum
  Vuxenutbildningen Nynäshamns kompetenscentrum (NKC) har beviljats hela 1,2 miljoner kronor av Skolverket. Pengarna ska främst gå till att utbilda elever i entreprenörskap och eget företagande samt till utveckling av befintligt Lärcentrum för att kunna bredda utbudet av utbildningar med kompetenser som kommunens företagare efterfrågar.
 • 2019-05-09
  Samverkan i fokus när vi besökte Södertörns Brandförsvarsförbund
  Södertörns brandförsvarsförbund (SBFF) ansvarar för räddningstjänsten för oss i Nynäshamn. De genomför också tillsyn hos företag och organisationer och utfärdar tillstånd för hantering av brandfarliga varor. Vi ville veta mer om vad som händer på brandstationen just nu, så vi åkte dit.
Sidan granskad 2017-04-12

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp