Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Nyheter kring näringsliv och arbete

 • 2019-10-10
  Inbjudan till Tematräff 12 november ”Hållbart företagande”
  Kan ditt företag bli mer hållbart? Kan du till och med tjäna pengar och stärka kundernas förtroende för ditt företag genom att arbeta mer hållbart?
 • 2019-10-08
  Hjälp oss att bli bättre på att hjälpa dig!
  Hej företagare! Vi, Nynäshamns kommun, behöver din hjälp för att få reda på om den kommunikation som skickas ut av oss är lätt eller svår att förstå. Vi behöver det till det förbättringsarbete vi gör i kommunorganisationen, där vi nu sätter företagen i fokus.
 • 2019-10-03
  Besök hos Per Isaksson som driver WebCenter i Nynäshamn
  Per Isaksson ville veta mer om hur mätningen i Svenskt Näringslivs ranking av företagsklimatet går till så vi bokade in ett besök hos Webcenter på Lövlundsvägen, för att få möjlighet att berätta mer och räta ut eventuella frågetecken. Till mötet kom även Paulin Sunesson, centrumutvecklare i Nynäshamns Stadskärneförening.
 • 2019-10-02
  Många vill vara med och utveckla Nynäshamn
  För en tid sedan bjöd Nynäshamn in till en kväll med information om aktuella samhällsbyggnadsprojekt och hur kommunen arbetar med markanvisningar. Inbjudan riktade sig till företag som vill vara med och utveckla Nynäshamn genom att bygga bostäder och utveckla verksamhetsmark när Nynäshamn växer.
 • 2019-10-02
  Välkommen till Stockholm Archipelagodagen 18 oktober!
  Vi berättar om de satsningar vi gör för att destination Stockholm Archipelago ska bli en året-runt-destination i världsklass 2030. Vi lyssnar till röster från utlandet som vi samarbetar med kring marknad och media samt tittar närmare på vad exportmogenhet är idag. 
 • 2019-09-25
  Inbjudan: Frukostklubben 22 oktober
  Vi tror att hårt arbetande företagare växer i mötet med andra företagare. Fokuset på våra träffar ligger därför på just företagarnas möten och historier.
 • 2019-09-24
  Företagarna ger kommunen högsta betyget på åtta år
  Företagsklimatet i Nynäshamn får bättre betyg. Det visar Svenskt näringslivs mätning av det lokala företagsklimatet. Områden där kommunen fått förbättrat omdöme är bland annat vår attityd, vår service och dialogen mellan kommunen och företagen. Nynäshamn klättrar också hela 48 placeringar i Svenskt näringslivs ranking av kommuners företagsklimat.
 • 2019-09-12
  Företagarnas villkor i Stockholms läns landsbygd och skärgård
  Det ska vara lika självklart att vara företagare på landsbygden och i skärgården som i staden. Genom att svara på enkäten bidrar du till underlag om hur vi kan arbeta för att förenkla och förbättra för er företagare
 • 2019-09-11
  Inbjudan till Tematräff 8 oktober "Rätt kompetens till ditt företag"
  Har du svårt att hitta personer med rätt kompetens till ditt företag? Kanske gäller det hela din bransch? Välkommen till en företagarträff där vi visar på olika möjligheter och diskuterar lokala lösningar i Nynäshamn.
 • 2019-09-02
  Vill du vara med och utveckla Nynäshamn?
  Välkommen till Folkets Hus i Nynäshamn, där vi informerar om aktuella projekt och berättar om hur vi arbetar med markanvisningar. Du får också möjlighet till ett enskilt snabbmöten med chefer från kommunen.
 • 2019-08-20
  Inbjudan: Frukostklubben 17 september
  Vi tror att hårt arbetande företagare växer i mötet med andra företagare. Fokuset på våra träffar ligger därför på just företagarnas möten och historier.
 • 2019-08-13
  Nya tider med kostnadsfri advokat
  Nu är det klart vilka tider privatpersoner och företagare kan boka kostnadsfri rådgivning av en advokat under hösten. Det blir två tillfällen i Nynäshamn och en i Ösmo.
 • 2019-06-26
  Bredbandslyftet är nu igång i Nynäshamns kommun
  Ingen kommun är den andra lik och en strategi för bredbandsutbyggnad som fungerat tidigare kan behöva omprövas när förutsättningar, marknaden och utmaningar förändras.
 • 2019-06-19
  Nynäshamn får bäst betyg bland SBA-kommunerna
  Nynäshamns kommuns arbete med markupplåtelser får bäst betyg av de 55 kommunerna inom samarbetet Stockholm Business Alliance (SBA).
 • 2019-06-14
  Ett viktigt beslut för Nynäshamns företagsklimat
  Igår kväll, den 13 juni, beslutade Kommunfullmäktige att anta ”Strategi för ett bättre företagsklimat i Nynäshamns kommun”. Hela kommunorganisationen ska nu aktivt arbeta med att skapa förutsättningar för företagen och överträffa deras förväntningar vad gäller bemötande, service och attityd.
 • 2019-06-13
  Företagsbesök på Feel the Vibes
  Mattias Sundman är it-säkerhetsspecialisten som blev gongmästare och yogalärare. Sedan 2015 driver han företaget Feel The Vibes.
 • 2019-06-11
  Arbetslösheten sjunker i Nynäshamn
  Färska siffror visar att arbetslösheten sjunker i Nynäshamn - och minskningen är särskilt stor bland de unga.
Sidan granskad 2017-04-12

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp