Dekorationsikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Nyheter kring näringsliv och arbete

 • 2020-01-23
  Infoträff för företagare om Hallängen i Ösmo
  Välkommen till en kväll där du som företagare får information om detaljplanearbetet för område "Hallängen" i projektet: Utveckling av centrala och södra Ösmo. Du som företagare har nu chansen att vara med i dialog kring hur lokaler och platser för företagande ska eller kan utvecklas.
 • 2020-01-23
  Inbjudan till Branschträff 27 februari "Matkluster i Nynäshamn"
  Kan lokala smaker och produkter från gårdar och producenter i Nynäshamns kommun nå fler? Vi tror det! Därför önskar vi bjuda in till en kväll för inspiration och information där goda exempel lyfts kring bra samverkansformer inom gröna näringar
 • 2020-01-21
  Inbjudan till Tematräff 20 februari ”Bättre företagsklimat”
  Kom och träffa vår nya kommundirektör Carolina Pettersson och hör hennes tankar kring hur vi som kommun ska sätta företagen i fokus. Vi presenterar också vad vi ska göra under 2020 för att skapa ett bättre företagsklimat.
 • 2020-01-14
  Utveckla ditt företag med hjälp av ekosystemtjänster och grön marknadsföring!
  Vill du bidra till hållbar utveckling i Skärgården? Det gillar vi och vill uppmuntra. Vi vill därför erbjuda dig stöd i din fortsatta affärsutveckling.
 • 2019-12-11
  Två nya priser till Nynäshamns näringsliv
  Under 2020 års upplaga av Näringslivets galafest den 21 mars, delas två nya priser ut. Årets Hållbarhetspris och Årets Nynäshamnsambassadör.
 • 2019-12-03
  Lediga tider hos Advokatjouren 5 december
  Advokatjouren har lediga tider nu på torsdag den 5 december mellan klockan 17-19. Du bokar genom att ringa eller mejla Kontaktcenter.
 • 2019-10-31
  Inbjudan: Frukostklubben 26 november
  Vi tror att hårt arbetande företagare växer i mötet med andra företagare. Fokuset på våra träffar ligger därför på just företagarnas möten och historier.
 • 2019-10-10
  Inbjudan till Tematräff 12 november ”Hållbart företagande”
  Kan ditt företag bli mer hållbart? Kan du till och med tjäna pengar och stärka kundernas förtroende för ditt företag genom att arbeta mer hållbart?
 • 2019-10-08
  Hjälp oss att bli bättre på att hjälpa dig!
  Hej företagare! Vi, Nynäshamns kommun, behöver din hjälp för att få reda på om den kommunikation som skickas ut av oss är lätt eller svår att förstå. Vi behöver det till det förbättringsarbete vi gör i kommunorganisationen, där vi nu sätter företagen i fokus.
 • 2019-10-03
  Besök hos Per Isaksson som driver WebCenter i Nynäshamn
  Per Isaksson ville veta mer om hur mätningen i Svenskt Näringslivs ranking av företagsklimatet går till så vi bokade in ett besök hos Webcenter på Lövlundsvägen, för att få möjlighet att berätta mer och räta ut eventuella frågetecken. Till mötet kom även Paulin Sunesson, centrumutvecklare i Nynäshamns Stadskärneförening.
 • 2019-10-02
  Många vill vara med och utveckla Nynäshamn
  För en tid sedan bjöd Nynäshamn in till en kväll med information om aktuella samhällsbyggnadsprojekt och hur kommunen arbetar med markanvisningar. Inbjudan riktade sig till företag som vill vara med och utveckla Nynäshamn genom att bygga bostäder och utveckla verksamhetsmark när Nynäshamn växer.
 • 2019-10-02
  Välkommen till Stockholm Archipelagodagen 18 oktober!
  Vi berättar om de satsningar vi gör för att destination Stockholm Archipelago ska bli en året-runt-destination i världsklass 2030. Vi lyssnar till röster från utlandet som vi samarbetar med kring marknad och media samt tittar närmare på vad exportmogenhet är idag. 
 • 2019-09-25
  Inbjudan: Frukostklubben 22 oktober
  Vi tror att hårt arbetande företagare växer i mötet med andra företagare. Fokuset på våra träffar ligger därför på just företagarnas möten och historier.
 • 2019-09-24
  Företagarna ger kommunen högsta betyget på åtta år
  Företagsklimatet i Nynäshamn får bättre betyg. Det visar Svenskt näringslivs mätning av det lokala företagsklimatet. Områden där kommunen fått förbättrat omdöme är bland annat vår attityd, vår service och dialogen mellan kommunen och företagen. Nynäshamn klättrar också hela 48 placeringar i Svenskt näringslivs ranking av kommuners företagsklimat.
 • 2019-09-12
  Företagarnas villkor i Stockholms läns landsbygd och skärgård
  Det ska vara lika självklart att vara företagare på landsbygden och i skärgården som i staden. Genom att svara på enkäten bidrar du till underlag om hur vi kan arbeta för att förenkla och förbättra för er företagare
 • 2019-09-11
  Inbjudan till Tematräff 8 oktober "Rätt kompetens till ditt företag"
  Har du svårt att hitta personer med rätt kompetens till ditt företag? Kanske gäller det hela din bransch? Välkommen till en företagarträff där vi visar på olika möjligheter och diskuterar lokala lösningar i Nynäshamn.
 • 2019-09-02
  Vill du vara med och utveckla Nynäshamn?
  Välkommen till Folkets Hus i Nynäshamn, där vi informerar om aktuella projekt och berättar om hur vi arbetar med markanvisningar. Du får också möjlighet till ett enskilt snabbmöten med chefer från kommunen.
Sidan granskad 2017-04-12

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Dekorationsikon för besökadress

Stadshusplatsen 1

Dekorationsikon för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp