Stängda verksamheter och inställda evenemang

På den här sidan samlar vi information om de kommunala verksamheter som på grund av risk för smittspridning är stängda eller har besöksrestriktioner. Här kan du också se vilka kommunala evenemang och sammanträden som ställs in.

Stängda verksamheter

• Ösmo bibliotek stängt vecka 14 (från 30 mars).
  • Kontaktcenter i Ösmo, stängt tillsvidare.
  • Aktivitetshuset Idun, stängd.
  • Familjcentralen med öppen förskola, stängd.
  • Rosengårdens äldrecentrum och restaurang, stängd.
  • Ungdomsmottagningens drop in, stängd. Ungdomsmottagningen tar endast emot besök som har bokats via telefon.
  • Dagverksamheten för äldre och funktionshindrade, Kastanjebacken, stänger från och med torsdag den 19 mars.
  • Dagliga verksamheter för funktionshindrade enligt LSS, stänger från och med fredag den 20 mars.
  • Nynäshamns gymnasium och Campus Nynäshamn inför distansundervisning med planerad start torsdag 19 mars.
  • Ishallen är stängd för allmänhetens åkning från den 18 mars. Vi återkommer med nya tider inför hösten.
  • Fixartjänsten är pausad.

Inställda kommunala evenemang och sammanträden

Besöksstopp

Besöksstopp på kommunens vård- och omsorgsboenden och vissa gruppboenden enligt LSS. Läs mer om besöksstoppet här.länk till annan webbplats

Nya beslut om anpassningar av verksamheter och aktiviteter sker löpande. Saknar du någon information på sidan kan du kontakta oss på kommunikation@nynashamn.se