2018-12-17

Ny broschyr för anhöriga i Nynäshamns kommun

Anhörigbroschyren vänder sig till dig - oavsett ålder - som ger stöd till en familjemedlem, en släkting, vän, granne eller kollega som är långvarigt sjuk eller äldre eller som har en funktionsnedsättning eller ett beroende/missbruk.

En sammanslagning
Anhörigbroschyren är en sammanslagning av de tidigare "Anhörig till en äldre..." och "Anhörig till ett barn, ungdom eller vuxen person med funktionsnedsättning...".

Innehåll
Broschyren har 24 sidor och innehåller information om vilken myndighet eller organisation du som är anhörig kan vända dig till för att få råd och stöd.
Den innehåller också kontaktuppgifter till de kommunala och övriga myndig-heters insatser samt till de intresse- och frivilligorganisationer som är omnämnda i broschyren.

Här finns den
Anhörigbroschyren kan du hämta i kommunhusets reception, på biblioteken, och på vårdcentralerna i kommunen. Du kan också få dem av personal på socialförvaltningens enheter.
Vill du ladda ner broschyren går det bra under rubriken Dokument.

Om du önskar kontakt
Du kan även kontakta anhörigsamordnaren om du vill ha broschyren eller om du har några frågor. Kontaktuppgifter finns under rubriken Kontakt.

Anhörig i Nynäshamns kommun

Sidan granskad 2019-01-04