2019-06-06

Vattenvägar och vattentransporter är temat på årets skärgårdsting

Välkommen till Skärgårdstinget lördagen den 31 augusti 2019 där skärgårdsbor, föreningar, experter och politiker samtalar om viktiga skärgårdsfrågor. Årets tema är vattenvägar och sjötransporter.

Skärgårdstinget arrangeras varje år, vartannat år i Nynäshamn och vartannat år på Dalarö. På tinget möts skärgårdsbor, skärgårdsföreningar, experter och politiker för att samtala om aktuella skärgårdsfrågor. Årets talare är infrastrukturminister Tomas Eneroth. I år firar tinget 25 år och är i Nynäshamn.

• Talare och seminarier.
  • Årets skärgårdsprofil utses.
  • Utställning av Stockholms Hamnar – Följ en varas väg från Kina till köksbordet på en skärgårdsö.
  • Informationsplats Skärgårdsstiftelsen, visithaninge.se, visitnynashamn.se och Aga Gas.
  • Träffa och lär dig mer om Stockholms Hamnar, Mälarhamnar och Södertälje Hamn.
  • Vi bjuder på underhållning och mycket mer.

Dag: 31 augusti 2019
Plats: Nynäshamns gästhamn
Tid: 12.00–16.00

Arrangörer är Nynäshamns kommun, Haninge kommun och Södra Skärgårdens intresseförening.

Text: Marie Eriksson

Sidan granskad 2019-06-14