2019-05-03

Mässa för ungdomar med funktionsnedsättning

Mässan Minfritid.nu är ett regionalt samarbete vars syfte är att förmedla fritidsaktiviteter till personer med funktionsnedsättning. Mässan är ett samarbete mellan kommunerna Nynäshamn, Botkyrka, Haninge, Huddinge Nacka, Salem, Tyresö och Stockholms stad som medfinansiär.

Nu har föreningar, utställare, föreläsare och artister möjlighet att delta i den stora fritidsmässan minfritid.nu som går av stapeln fredag den 13 september i Kulturcentrum Kvarnhjulet, alldeles i närheten av Tyresö centrum.

På mässområdet finns fem huskroppar och fina tillgängliga ytor utomhus som ska fyllas med härliga upplevelser och aktiviteter för våra mässbesökare. Tidigare mässor har haft över 80 aktörer på plats och cirka 3 000–4 000 besökare som provade på olika fritidsaktiviteter. Årets mässa arrangeras i workshopform för att inkludera mässbesökaren i aktiviteten och skapa delaktighet under årets roligaste händelse.

Läs mer på minfritid.nulänk till annan webbplats - där kan du också skicka in en intresseanmälan.

Har ni några frågor eller funderingar kan du kontakta värdkommunen
susanne.sviden@tyreso.se eller Riisa.Lofstrom@tyreso.se

Sidan granskad 2019-05-02