2018-08-02

Skateparken renoveras under vecka 31 och 32

Delar av Nynäshamns skatepark är avstängd under dagtid vecka 31 och 32 på grund av en renovering av bowl-delen i parken.

Under vecka 31 och 32 är Nynäshamns skatepark delvis avstängd under dagtid då kommunens stadsmiljöavdelning genomför en renovering av den så kallade bowl-delen. Renoveringen utförs av företaget Komsol Stockholm AB och åtgärderna är säkerhetshöjande åtgärder i form av ytrenovering och reparationer av sprickor.

Skateparken är öppen under kvällstid men man bör observera att det kan finnas betongdamm i parken under veckorna som arbetet pågår.

Om du har frågor rörande renoveringen är du välkommen att prata med personalen på plats eller kontakta Peter Andersson på stadsmiljöavdelningen.

Text: Annica Delin

Nynäshamns skatepark