2018-06-21

Lyckad cykelkurs

En utvärdering av den cykelkurs som arrangerades i maj och juni visar att deltagarna var mycket nöjda. Du som missade kursen och vill lära dig cykla får en ny chans till hösten.

Män och kvinnor sitter på cyklar och ser nöjda ut.

Deltagare i cykelkursen som avlutades i juni.

Cykelkursen, som hölls vid sex tillfällen, är nu avslutad. Utvärderingen som Nynäshamns kompetenscenter (NKC) gjorde efter kursen visar att deltagarna var mycket positiva, några tyckte även att kursen kunde ha vara lite längre.

Ny kurs

Om du missade tillfället att lära dig cykla får du nu en ny chans. Vecka 36 startar en ny kurs som håller på i tre veckor. Detaljerna är inte spikade ännu men när de är klara kommer de att publiceras här på nynashamn.se. Så håll utkik.

Anmälan

Du kan dock anmäla dig redan nu om du vill. Du hör då av dig till Lennart Thunqvist på NKC. Mejla lennart.thunqvist@nynashamn.se eller ring 076-125 80 76.

Sidan granskad 2018-06-21

Sidansvarig: